Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrenci yurdunda yangın

ASAYİŞ 24.07.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3668+ kez okundu.
 

Öğrenci yurdunda yangın

Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki bir öğrenci yurdunda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

AYDIN - Yangın, Güzelhisar Mahallesi’ndeki bir öğrenci yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 8 katlı bir öğrenci yurdunun 6’ıncı katındaki yatakhane bölümünde yangın çıktı. Yangını fark eden yurt görevlileri itfaiyeye haber vererek, öğrencileri tahliye etti. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine gelerek yangını büyümeden söndürdü. Çıkan yangındaki dumandan etkilenen bir yurt görevlisi olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki bir öğrenci yurdunda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

AYDIN - Yangın, Güzelhisar Mahallesi’ndeki bir öğrenci yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 8 katlı bir öğrenci yurdunun 6’ıncı katındaki yatakhane bölümünde yangın çıktı. Yangını fark eden yurt görevlileri itfaiyeye haber vererek, öğrencileri tahliye etti.

Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine gelerek yangını büyümeden söndürdü. Çıkan yangındaki dumandan etkilenen bir yurt görevlisi olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.