Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Öğrenci ve öğretmenlere sağlık eğitimi

SAĞLIK 06.05.2017 - 10:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3853+ kez okundu.
 

Öğrenci ve öğretmenlere sağlık eğitimi

Aydın Halk Sağılığı Müdürlüğü Söke Toplum Sağlığı Merkezi personeli tarafından Söke’de öğrencilere sağlıklı yaşam konularında eğitim verildi.

AYDIN- Mobil sağlık aracıyla birlikte Söke Tuzburgazı İlkokulu ve Ortaokulu ile Serçin İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerine söke Toplum Sağlığı Merkezi tarafından eğitim gerçekleştirildi. Söke Toplum Sağlığı Merkezi personeli ebe Gülcan Akça ve ebe Nihal Akman tarafından gerçekleştirilen eğitimde öğrenci ve öğretmenlere "Sağlık Okur Yazarlığı, Sağlıklı Yaşam Önerileri, Gelişim Döneminde Beslenme, Ağız ve Diş Sağlığı, KKKA" konularında eğitim verildi. Çocuklara sağlıkla ilgili çizgi filmler izlettirildi ve kitapçıklar verildi. Okullardaki eğitimden sonra Doğanbey Köyü’ndeki vatandaşlara broşür dağıtılarak Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ve kenelerden buluşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı (KKKA) hakkında hakkında bilgilendirme çalışması 
Aydın Halk Sağılığı Müdürlüğü Söke Toplum Sağlığı Merkezi personeli tarafından Söke’de öğrencilere sağlıklı yaşam konularında eğitim verildi.

AYDIN- Mobil sağlık aracıyla birlikte Söke Tuzburgazı İlkokulu ve Ortaokulu ile Serçin İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerine söke Toplum Sağlığı Merkezi tarafından eğitim gerçekleştirildi. Söke Toplum Sağlığı Merkezi personeli ebe Gülcan Akça ve ebe Nihal Akman tarafından gerçekleştirilen eğitimde öğrenci ve öğretmenlere "Sağlık Okur Yazarlığı, Sağlıklı Yaşam Önerileri, Gelişim Döneminde Beslenme, Ağız ve Diş Sağlığı, KKKA" konularında eğitim verildi. Çocuklara sağlıkla ilgili çizgi filmler izlettirildi ve kitapçıklar verildi.

Okullardaki eğitimden sonra Doğanbey Köyü’ndeki vatandaşlara broşür dağıtılarak Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ve kenelerden buluşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı (KKKA) hakkında hakkında bilgilendirme çalışması 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.