Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oğlu yerine babasını vurdu

ASAYİŞ 20.03.2015 - 12:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3374+ kez okundu.
 

Oğlu yerine babasını vurdu

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Gökova Mahallesinde öfkeli koca eşine mesaj atan genç yerine babasını vurdu.

Edinilen bilgiye göre, Üstün S. eşine cep telefonundan mesaj attığı ileri sürülen Kahraman K.’yi vurmak için ruhsatsız otomatik av tüfeğini alarak Gökova Mahallesi Dere mevkiine hareket etti. Kahraman K.’nin evini yakınına geldiğinde karşısına Kahraman K’nin babası Selahi K. çıktı. Selahi K. ile tartışan Üstün S. tartışma sonrası ayaklarına iki el ateş etti. Olayı duyan vatandaşlar Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerine ve 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen Akyaka Jandarma karakol ekipleri, Üstün S’nin elinde silah ile Selahi K’nın başında buldu. Jandarma ekiplerinin çabası ile ikna edilen Üstün S. silahını vererek teslim oldu. Ayağından yaralanan Selahi K. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Üstün S. Muğla Adliyesine sevk edildi. 
Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Gökova Mahallesinde öfkeli koca eşine mesaj atan genç yerine babasını vurdu.

Edinilen bilgiye göre, Üstün S. eşine cep telefonundan mesaj attığı ileri sürülen Kahraman K.’yi vurmak için ruhsatsız otomatik av tüfeğini alarak Gökova Mahallesi Dere mevkiine hareket etti.

Kahraman K.’nin evini yakınına geldiğinde karşısına Kahraman K’nin babası Selahi K. çıktı. Selahi K. ile tartışan Üstün S. tartışma sonrası ayaklarına iki el ateş etti.

Olayı duyan vatandaşlar Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerine ve 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen Akyaka Jandarma karakol ekipleri, Üstün S’nin elinde silah ile Selahi K’nın başında buldu. Jandarma ekiplerinin çabası ile ikna edilen Üstün S. silahını vererek teslim oldu. Ayağından yaralanan Selahi K. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Üstün S. Muğla Adliyesine sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.