Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ödüllere onay

GÜNCEL 04.08.2017 - 12:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2960+ kez okundu.
 

Ödüllere onay

Efeler Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci toplantısında oybirliği ile onay verildi.

AYDIN- Efeler Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci toplantısı, Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında yapılan toplantıda daha önce görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderilen 16 gündem maddesi meclis oyuna sunuldu İlgili komisyonlardan gelen gündeme ait 16 madde meclisten oy çokluğuyla geçerken gündemin 8. Maddesinde belediyenin koordinasyonunda Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği ile ortaklaşa düzenlenmesi düşünülen Efeler ve Efelik-konulu şiir yarışmasında verilecek ödüllerin belirlenmesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki belediye meclis toplantısının 05 Eylül 2017 de saat 18.00’de yapılası karara bağlandı.
Efeler Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci toplantısında oybirliği ile onay verildi.

AYDIN- Efeler Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci toplantısı, Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında yapılan toplantıda daha önce görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderilen 16 gündem maddesi meclis oyuna sunuldu

İlgili komisyonlardan gelen gündeme ait 16 madde meclisten oy çokluğuyla geçerken gündemin 8. Maddesinde belediyenin koordinasyonunda Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği ile ortaklaşa düzenlenmesi düşünülen Efeler ve Efelik-konulu şiir yarışmasında verilecek ödüllerin belirlenmesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu oy birliği ile kabul edildi.

Bir sonraki belediye meclis toplantısının 05 Eylül 2017 de saat 18.00’de yapılası karara bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.