Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ÖDP’den Kızılcaköy Nöbet Çadırı’na bayram ziyareti

SİYASET 14.08.2019 - 14:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3130+ kez okundu.
 

ÖDP’den Kızılcaköy Nöbet Çadırı’na bayram ziyareti

ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi İlknur Başer’in, önceki akşam, Kızılcaköy Nöbet Çadırı’na bayram ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, kadınların yoğun katılımının olduğu çadırda, tüm Türkiye’deki doğa talanına karşı ortak mücadele edilmesi konuşuldu. Sohbetlerde, mevcut JES'lerin iyi bir denetimle takip edilmesi, yeni kurulması planlanan santrallere asla izin verilmemesi, ne pahasına olursa olsun kurdurulmaması belirtildi. Son ihale ve yürütülen mücadele ile oluşan kamuoyunun etkisi konuşuldu. Eylül ayında çadırın kurulmasının 1. yılının dolacak olması ve direnişin başından itibaren yaşananlar hakkında sohbet edildi. Kızılcaköy Çevre ve Dayanışma Derneği'nin üyelerinin sahnelediği, "Neymiş Bu Jeotermal " oyununun nerelerde sahnelenebileceği hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Köylülerin kendi aralarında da bayramlaşmasına vesile olan ziyaret geç saatlere kadar sürdü.
ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi İlknur Başer’in, önceki akşam, Kızılcaköy Nöbet Çadırı’na bayram ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, kadınların yoğun katılımının olduğu çadırda, tüm Türkiye’deki doğa talanına karşı ortak mücadele edilmesi konuşuldu. Sohbetlerde, mevcut JES'lerin iyi bir denetimle takip edilmesi, yeni kurulması planlanan santrallere asla izin verilmemesi, ne pahasına olursa olsun kurdurulmaması belirtildi.

Son ihale ve yürütülen mücadele ile oluşan kamuoyunun etkisi konuşuldu. Eylül ayında çadırın kurulmasının 1. yılının dolacak olması ve direnişin başından itibaren yaşananlar hakkında sohbet edildi. Kızılcaköy Çevre ve Dayanışma Derneği'nin üyelerinin sahnelediği, "Neymiş Bu Jeotermal " oyununun nerelerde sahnelenebileceği hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Köylülerin kendi aralarında da bayramlaşmasına vesile olan ziyaret geç saatlere kadar sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.