Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Oda Başkanı’na CHP’den tepki

SİYASET 14.09.2018 - 19:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3502+ kez okundu.
 

Oda Başkanı’na CHP’den tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Aydın Kasaplar, Celepler, Besiciler ve Sütçüler Odası Başkanı’nı istifaya davet etti.

AYDIN- İsim vermeden, Oda Başkanı’nın kadın belediye başkanları için negatif yönde ayrımcılık söylemlerinde bulunduğunu belirten CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Büyük Taarruz ’da cephede ve cephe gerisinde kadınıyla erkeğiyle büyük bir mücadele verilmiştir. Mücadelenin kıvılcımları bu topraklarda Aydın’da başlamıştır. Kadınlarımız seve seve canlarını vermişlerdir. Bizler özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için her zaman mücadeleye hazırız. Günümüzde Türk kadınları ekonomik ve sosyal hayatın her zaman içinde olmuştur. Kadın milletvekillerimiz, kadın valililerimiz, gelecek nesilleri yetiştiren kadın öğretmenlerimiz hayatın her alanında söz sahibidir. Aydın Kasaplar, Celepler, Besiciler ve Sütçüler Odası Başkanı kadın belediye başkanlarımız için negatif yönde ayrımcılık söylemlerinde bulunmuştur. Bu sözlerinden dolayı kendisini istifaya davet ediyoruz ve şiddetle kınıyoruz.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Aydın Kasaplar, Celepler, Besiciler ve Sütçüler Odası Başkanı’nı istifaya davet etti.

AYDIN- İsim vermeden, Oda Başkanı’nın kadın belediye başkanları için negatif yönde ayrımcılık söylemlerinde bulunduğunu belirten CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Büyük Taarruz ’da cephede ve cephe gerisinde kadınıyla erkeğiyle büyük bir mücadele verilmiştir. Mücadelenin kıvılcımları bu topraklarda Aydın’da başlamıştır. Kadınlarımız seve seve canlarını vermişlerdir. Bizler özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için her zaman mücadeleye hazırız.

Günümüzde Türk kadınları ekonomik ve sosyal hayatın her zaman içinde olmuştur. Kadın milletvekillerimiz, kadın valililerimiz, gelecek nesilleri yetiştiren kadın öğretmenlerimiz hayatın her alanında söz sahibidir.

Aydın Kasaplar, Celepler, Besiciler ve Sütçüler Odası Başkanı kadın belediye başkanlarımız için negatif yönde ayrımcılık söylemlerinde bulunmuştur. Bu sözlerinden dolayı kendisini istifaya davet ediyoruz ve şiddetle kınıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.