Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Obeziteye karşı yürüdüler

SPOR 01.04.2017 - 12:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3424+ kez okundu.
 

Obeziteye karşı yürüdüler

Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, Obezite Danışma Merkezi’nce takip edilen danışanların katılımı ile yürüyüş ve egzersiz etkinliği gerçekleştirdi.

AYDIN- Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında, fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak amacıyla, Adnan Menderes Stadyumu’nda Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Obezite Danışma Merkezinde takip edilen danışanların katılımıyla Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli antrenör Musa Yörük eşliğinde yürüyüş ve egzersiz etkinliği yapıldı. Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, yetersiz fiziksel aktivitenin obezite başta olmak üzere birçok hastalığa sebep olduğunu vurgulayarak, düzenli egzersiz yapılmasının, sağlıklı beslenme alışkanlığının kazanılmasının gerektiğini vurguladı. Etkinliğin her hafta cuma günleri 09:00-10:00 saatleri arasında Adnan Menderes Stadyumunda gerçekleştirilmeye devam edileceği belirtildi.
Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, Obezite Danışma Merkezi’nce takip edilen danışanların katılımı ile yürüyüş ve egzersiz etkinliği gerçekleştirdi.

AYDIN- Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında, fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak amacıyla, Adnan Menderes Stadyumu’nda Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Obezite Danışma Merkezinde takip edilen danışanların katılımıyla Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli antrenör Musa Yörük eşliğinde yürüyüş ve egzersiz etkinliği yapıldı.

Aydın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, yetersiz fiziksel aktivitenin obezite başta olmak üzere birçok hastalığa sebep olduğunu vurgulayarak, düzenli egzersiz yapılmasının, sağlıklı beslenme alışkanlığının kazanılmasının gerektiğini vurguladı.

Etkinliğin her hafta cuma günleri 09:00-10:00 saatleri arasında Adnan Menderes Stadyumunda gerçekleştirilmeye devam edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.