Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

O ülkede dilencilik yasaklanıyor

SANAT 04.02.2015 - 12:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3380+ kez okundu.
 

O ülkede dilencilik yasaklanıyor

Norveç hükümeti dilenciliği yasaklayacak ve onlara para verenlere de para cezası verilmesini öngeren bir yasa üzerinde çalışıyor.

Norveç'te dilencilere karşı sert kanunlar geliyor. Norveç hükümeti Doğu Avrupa'dan gelen dilencilere önlem almak amacıyla Norveç sokaklarında dilenciliği yasaklayacak ve onlara yardım edenlere de para cezasını öngeren bir yasa üzerinde çalışıyor. Ayrıca bu yasa kapsamında dilencileri ülkeye getiren organizasyon sahiplerinede 1 yıl hapis cezası öngörülüyor. Norveç gazeteleri, yasa üzerinde çalışan hükümetin kısa sürede, yasayı kanunlaştıracağını belirtiyor.
Norveç hükümeti dilenciliği yasaklayacak ve onlara para verenlere de para cezası verilmesini öngeren bir yasa üzerinde çalışıyor.

Norveç'te dilencilere karşı sert kanunlar geliyor. Norveç hükümeti Doğu Avrupa'dan gelen dilencilere önlem almak amacıyla Norveç sokaklarında dilenciliği yasaklayacak ve onlara yardım edenlere de para cezasını öngeren bir yasa üzerinde çalışıyor. Ayrıca bu yasa kapsamında dilencileri ülkeye getiren organizasyon sahiplerinede 1 yıl hapis cezası öngörülüyor.

Norveç gazeteleri, yasa üzerinde çalışan hükümetin kısa sürede, yasayı kanunlaştıracağını belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.