Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

O sevindi, herkes üzüldü

ASAYİŞ 16.02.2019 - 13:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3761+ kez okundu.
 

O sevindi, herkes üzüldü

Gol attıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

AYDIN - Aydın’ın Köşk İlçesi’nde dün gece oynanan halı saha maçında, gol attıktan sonra fenalaşan 33 yaşındaki genç hayatını kaybettiği bildirildi. İHA’nın bildirdiğine göre, maçta çok iyi bir performans sergilediği ve gol attığı öğrenilen 3 çocuk babası Recep Kılıç, gol sevinci yaşarken aniden fenalaştı. Hastaneye kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olay gece saat 23:00 sıralarında meydana geldi. Köşk ilçe merkezinde bulunan halı sahada arkadaşları ile düzenledikleri maçta oynayan Recep Kılınç, oyun sırasında aniden fenalaştı. Recep’in fenalaştığını gören arkadaşları bir yandan ilk müdahalede bulunurken, diğer yandan 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olay ilçede üzüntüye neden olurken Recep Kılıç’ın Köşk ilçesine bağlı Kızılcayer Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenildi.
Gol attıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

AYDIN - Aydın’ın Köşk İlçesi’nde dün gece oynanan halı saha maçında, gol attıktan sonra fenalaşan 33 yaşındaki genç hayatını kaybettiği bildirildi.

İHA’nın bildirdiğine göre, maçta çok iyi bir performans sergilediği ve gol attığı öğrenilen 3 çocuk babası Recep Kılıç, gol sevinci yaşarken aniden fenalaştı. Hastaneye kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Olay gece saat 23:00 sıralarında meydana geldi. Köşk ilçe merkezinde bulunan halı sahada arkadaşları ile düzenledikleri maçta oynayan Recep Kılınç, oyun sırasında aniden fenalaştı. Recep’in fenalaştığını gören arkadaşları bir yandan ilk müdahalede bulunurken, diğer yandan 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Olay ilçede üzüntüye neden olurken Recep Kılıç’ın Köşk ilçesine bağlı Kızılcayer Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.