Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Numan Kurtulmuş açıklama yapıyor

SİYASET 22.09.2015 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2842+ kez okundu.
 

Numan Kurtulmuş açıklama yapıyor

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları; Toplantıda ele aldığımız konulardan bir tanesi de Seçim güvenliğinin sağlanması. İçişleri Bakanımız detaylı bir sunum yaptı. Görüşülen tedbirlerle sorunsuz bir seçimi geride bırakacak. Huzur ve bayram içerisinde bir seçim gerçekleşeceğine inanıyoruz. 63. seçim hükümetinde AB bakanı ve Kalkınma Bakanı olarak görev yapan iki bakan istifa etmişlerdir. Toplantının başında istifayı Başbakanımıza ilettiler. Bugün Türkiye'de bir koalisyon hükümeti bozulmuş değildir. AK Parti HDP ile koalisyon kurmadı. Bu seçim hükümetinde yer almayı kabul eden bu iki eski bakan kendi iradeleriyle görevi kabul ettiler, bugün de kendi kararlarıyla istifa ettiler. Sanki bir hükümet bozulmuş yada dağılmış gibi bir düşünceye girmeye gerek yok. Başbakanımız en kısa süre içerisinde iki bağımsız adayı bu bakanlıklara görevlendirecek. İSTİFA EDEN HDP'Lİ BAKANLARIN AÇIKLAMALARINA TEPKİ İstifa eden HDP'li iki eski Bakan'ın yaptığı açıklama gerçeği yansıtmıyor. Yaptıkları basın açıklamasında ortaya konanların hiç birisi içeride konuşulmamıştı. Anlaşılan o ki bir yerlerden gelen talimatla açıklama yaptılar. Fikirlerinin hiç birini kabul etmek mümkün değil. Bu arkadaşlarımızın görev yapmalarına engel olunmadı.
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları;

Toplantıda ele aldığımız konulardan bir tanesi de Seçim güvenliğinin sağlanması. İçişleri Bakanımız detaylı bir sunum yaptı. Görüşülen tedbirlerle sorunsuz bir seçimi geride bırakacak. Huzur ve bayram içerisinde bir seçim gerçekleşeceğine inanıyoruz.

63. seçim hükümetinde AB bakanı ve Kalkınma Bakanı olarak görev yapan iki bakan istifa etmişlerdir. Toplantının başında istifayı Başbakanımıza ilettiler. Bugün Türkiye'de bir koalisyon hükümeti bozulmuş değildir. AK Parti HDP ile koalisyon kurmadı. Bu seçim hükümetinde yer almayı kabul eden bu iki eski bakan kendi iradeleriyle görevi kabul ettiler, bugün de kendi kararlarıyla istifa ettiler. Sanki bir hükümet bozulmuş yada dağılmış gibi bir düşünceye girmeye gerek yok. Başbakanımız en kısa süre içerisinde iki bağımsız adayı bu bakanlıklara görevlendirecek.

İSTİFA EDEN HDP'Lİ BAKANLARIN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

İstifa eden HDP'li iki eski Bakan'ın yaptığı açıklama gerçeği yansıtmıyor. Yaptıkları basın açıklamasında ortaya konanların hiç birisi içeride konuşulmamıştı. Anlaşılan o ki bir yerlerden gelen talimatla açıklama yaptılar. Fikirlerinin hiç birini kabul etmek mümkün değil. Bu arkadaşlarımızın görev yapmalarına engel olunmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.