Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

NTO’dan KUTO’ya ziyaret

EKONOMİ 29.08.2018 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3022+ kez okundu.
 

NTO’dan KUTO’ya ziyaret

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetimi, Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Eren ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yeloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan da hazır bulundu. Kuşadası ve Nazilli ilçelerinin genel sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, ekonomik durum değerlendirmesi de yapıldı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen TOBB seçimleri, Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binası’nda açılacak olan İŞKUR Hizmet Merkezi, yaşanan trafik problemleri ve çevre yolu sorunlarının gündeme geldiği ziyarette, turizm sezonu değerlendirmesi de yapıldı.
Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetimi, Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Eren ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yeloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan da hazır bulundu.

Kuşadası ve Nazilli ilçelerinin genel sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, ekonomik durum değerlendirmesi de yapıldı.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen TOBB seçimleri, Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binası’nda açılacak olan İŞKUR Hizmet Merkezi, yaşanan trafik problemleri ve çevre yolu sorunlarının gündeme geldiği ziyarette, turizm sezonu değerlendirmesi de yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.