Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

NTO’dan Kaymakama ziyaret

GÜNCEL 23.11.2017 - 11:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2581+ kez okundu.
 

NTO’dan Kaymakama ziyaret

Nazilli Ticaret Odası, Bozdoğan Kaymakamı Akyüz’ü ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası (NTO) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Bozdoğan Kaymakamı Murat Akyüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aarslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Meclis Başkan Yardımcısı İsak Akgün görevine yeni başlayan Bozdoğan İlçe Kaymakamı Murat Akyüz'ü ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu. Bölge ekonomisi hakkında görüşmeler gerçekleştirilen ziyarette daha önce Nazilli Ticaret Odası tarafından tespit edilen sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Kaymakam Murat Akyüz'e detaylı bilgilendirme yapıldı.
Nazilli Ticaret Odası, Bozdoğan Kaymakamı Akyüz’ü ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası (NTO) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Bozdoğan Kaymakamı Murat Akyüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aarslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Meclis Başkan Yardımcısı İsak Akgün görevine yeni başlayan Bozdoğan İlçe Kaymakamı Murat Akyüz'ü ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Bölge ekonomisi hakkında görüşmeler gerçekleştirilen ziyarette daha önce Nazilli Ticaret Odası tarafından tespit edilen sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Kaymakam Murat Akyüz'e detaylı bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.