Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

NTO'da zafer Arslan'ın

GÜNCEL 01.04.2018 - 19:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3186+ kez okundu.
 

NTO'da zafer Arslan'ın

Nazilli Ticaret Odası seçimlerinde Nazillili ticaret erbabı Mevcut Başkan Nuri Arslan dedi.

Nazilli Ticaret Odası’nda 2 adayla yarışılan genel kurulda mevcut Başkan Nuri Arslan ikinci dönem için güven oyu aldı. Nazilli Ticaret Odası hizmet binasında yapılan seçimlerde Mevcut Başkan Nuri Arslan’ın karşısına rakip çıkan Gürcan Ertürk bir kez daha seçimi kaybetti. Odaya bağlı 12 meslek komitesinde yapılan seçimlerde sadece 12. meslek komitesini kazanan beyaz listeye karşı mavi liste 11 meslek komitesinde de kazanmayı başardı. Seçimler sonunda büyük sevinç yaşayan mavi listedekiler Ticaret Odası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Nazilli Ticaret Odası seçimlerinde Nazillili ticaret erbabı Mevcut Başkan Nuri Arslan dedi.

Nazilli Ticaret Odası’nda 2 adayla yarışılan genel kurulda mevcut Başkan Nuri Arslan ikinci dönem için güven oyu aldı.

Nazilli Ticaret Odası hizmet binasında yapılan seçimlerde Mevcut Başkan Nuri Arslan’ın karşısına rakip çıkan Gürcan Ertürk bir kez daha seçimi kaybetti. Odaya bağlı 12 meslek komitesinde yapılan seçimlerde sadece 12. meslek komitesini kazanan beyaz listeye karşı mavi liste 11 meslek komitesinde de kazanmayı başardı. Seçimler sonunda büyük sevinç yaşayan mavi listedekiler Ticaret Odası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.