Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

NTO Üyeleri fuarlarda

EKONOMİ 31.03.2017 - 17:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3787+ kez okundu.
 

NTO Üyeleri fuarlarda

Naçilli Ticaret Odası (NTO) üyeleri İzmir Mermer Fuarı ve Konya Tarım Fuarlarına katıldı

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası (NTO) üyeleri İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ve Konya Tarım Fuarı’na katıldı. MARBLE 23. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ açılışına katılan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, stand açan NTO üyelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Sektöründe dünyanın en büyükleri arasında gösterilen fuarın bir bölümünde blok mermer işleyen büyük firmaların örnek kütleleri büyük ilgi çekti. Diğer bölümlerde de iş makinalarının marifetleri sergilenirken Ticaret Odası Üyeleri doğaltaş arıtma cihazları gibi farklı ürünler de inceledi. Fuar ile ilgili bilgi veren Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan "NTO, fuarın açılışından sonra üyelerine yönelik ayrı bir program düzenleyerek fuara ücretsiz ulaşım imkanı sağladı. Fuarda 4 NTO üyesi standlarda yerlerini aldı. Bunlardan Demirağlar Mermer 23 yıldır düzenlenen fuarda, 21. kez stand açarak işletmesini ve ürünlerini bu platform sayesinde uluslararası anlamda tanıtmaya devam etmektedir. Emek Mermer Nazilli şubesi de fuarda 20. kez stand açtı. Naz-Ar Pompa Ltd. Şti. 11’inci yıl yine aynı şekilde stand açarak fuarda yer alırken, Beril Doğaltaş Ltd. Şti. 3’üncü kez stand açtı. Yörükoğlu Mermer firması ise ilk kez stantlardaki yerini aldı. Aynı zamanda organizasyona katılan NTO proje ekibinde yer alan üniversite öğrencileri üyelerin işletmelerde kullandıkları teknolojiler hakkında detaylı bilgi sahibi olma fırsatını yakaladılar" dedi. Nazilli Ticaret Odası üyeleri ile birlikte, düzenlediği iki günlük bir organizasyonla 15. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarına katılım gösterdi. Türk Tarım sektörünün en önemli ve etkin buluşma noktası olan fuarda gerçekleştirilen stand ziyaretlerinde özellikle son yıllarda tarımsal teknolojilerde görülen makine ve ekipmanlar incelenirken NTO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuara katılımın oldukça yüksek oldu. Organizasyonda yer alan NTO üyeleri bayilik imkanları ile tarımsal makinaların satış ve pazarlamasına yönelik iş görüşmeleri gerçekleştirdiler. Konya Ticaret Odası standını ziyaret etti Başkan Nuri Arslan fuarda Konya Ticaret Odası’nın standını ziyaret etti. Arslan, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk’e ‘Nazilli Uzun Yaşam Sandığı’ nı hediye etti. Ziyaretler esnasında Arslan ve diğer fuar yetkilileri tarımsal sanayi ve tarım ekonomisi gibi konularda fikir alışverişlerinde bulundular. Organizasyonda yer alan NTO üyeleri bayilik imkanları ile tarımsal makinaların satış ve pazarlamasına yönelik iş görüşmeleri gerçekleştirdiler.
Naçilli Ticaret Odası (NTO) üyeleri İzmir Mermer Fuarı ve Konya Tarım Fuarlarına katıldı

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası (NTO) üyeleri İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ve Konya Tarım Fuarı’na katıldı.

MARBLE 23. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ açılışına katılan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, stand açan NTO üyelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Sektöründe dünyanın en büyükleri arasında gösterilen fuarın bir bölümünde blok mermer işleyen büyük firmaların örnek kütleleri büyük ilgi çekti. Diğer bölümlerde de iş makinalarının marifetleri sergilenirken Ticaret Odası Üyeleri doğaltaş arıtma cihazları gibi farklı ürünler de inceledi.

Fuar ile ilgili bilgi veren Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan "NTO, fuarın açılışından sonra üyelerine yönelik ayrı bir program düzenleyerek fuara ücretsiz ulaşım imkanı sağladı. Fuarda 4 NTO üyesi standlarda yerlerini aldı. Bunlardan Demirağlar Mermer 23 yıldır düzenlenen fuarda, 21. kez stand açarak işletmesini ve ürünlerini bu platform sayesinde uluslararası anlamda tanıtmaya devam etmektedir. Emek Mermer Nazilli şubesi de fuarda 20. kez stand açtı. Naz-Ar Pompa Ltd. Şti. 11’inci yıl yine aynı şekilde stand açarak fuarda yer alırken, Beril Doğaltaş Ltd. Şti. 3’üncü kez stand açtı. Yörükoğlu Mermer firması ise ilk kez stantlardaki yerini aldı. Aynı zamanda organizasyona katılan NTO proje ekibinde yer alan üniversite öğrencileri üyelerin işletmelerde kullandıkları teknolojiler hakkında detaylı bilgi sahibi olma fırsatını yakaladılar" dedi.

Nazilli Ticaret Odası üyeleri ile birlikte, düzenlediği iki günlük bir organizasyonla 15. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarına katılım gösterdi. Türk Tarım sektörünün en önemli ve etkin buluşma noktası olan fuarda gerçekleştirilen stand ziyaretlerinde özellikle son yıllarda tarımsal teknolojilerde görülen makine ve ekipmanlar incelenirken NTO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuara katılımın oldukça yüksek oldu. Organizasyonda yer alan NTO üyeleri bayilik imkanları ile tarımsal makinaların satış ve pazarlamasına yönelik iş görüşmeleri gerçekleştirdiler.

Konya Ticaret Odası standını ziyaret etti

Başkan Nuri Arslan fuarda Konya Ticaret Odası’nın standını ziyaret etti. Arslan, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk’e ‘Nazilli Uzun Yaşam Sandığı’ nı hediye etti. Ziyaretler esnasında Arslan ve diğer fuar yetkilileri tarımsal sanayi ve tarım ekonomisi gibi konularda fikir alışverişlerinde bulundular.

Organizasyonda yer alan NTO üyeleri bayilik imkanları ile tarımsal makinaların satış ve pazarlamasına yönelik iş görüşmeleri gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.