Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

NTO, Milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti

GÜNCEL 01.11.2018 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2489+ kez okundu.
 

NTO, Milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ile Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler başkanlığındaki heyet, TBMM’de ziyarette bulundu.

AYDIN- Başkan Nuri Arslan’ın yaptığı açıklamaya göre, Aydın’ın TBMM’deki bütün Milletvekilleri ile görüşme ve toplantı yapan heyet üyeleri, milletvekillerinden gördükleri ilgi ve misafirperverlikten memnuniyetlerini dile getirdiler. Nazilli Ticaret Odası tarafından hazırlanan Bölge Sorunları, Beklentiler ve Çözüm Önerileri Dosyası Aydın milletvekillerine ayrı ayrı takdim edildi ve ayrıntılı olarak sunum yapıldı. Sektörel konu başlıkları olarak hazırlanan bölge sorunları dosyası Nazilli Ticaret Odası yetki alanında bulunan altı ilçe ve Nazilli’deki sanayi, imalat, ticaret, ulaşım, eğitim ve altyapıyla ilgili yapılması gereken çalışmaları ve projeleri içeriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, yaptığı açıklamada, “Sorumluluk sahamızdaki bölgeyle ilgili bu güne kadar üyelerimizden alınan görüş ve taleplerin yanında kurum olarak tespitini yaptığımız konuları dosya halinde milletvekillerimize teslim ettik. Kendileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bölgemizin geleceği için faydalı bir ziyaret programı olduğunu düşünüyorum. Sorunlarımızı ancak güç birliği yaparsak çözebiliriz. Bize kapılarının her zaman açık olduğunu, bölge sorunları hakkında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler. Gerek bu yaklaşımları ve gerekse gösterdikleri ilgi ve nezaket nedeniyle tüm milletvekillerimize ayrı ayrı Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Oda Meclisi ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. TBMM ziyaretinde, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri hazır bulundu.
Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ile Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler başkanlığındaki heyet, TBMM’de ziyarette bulundu.

AYDIN- Başkan Nuri Arslan’ın yaptığı açıklamaya göre, Aydın’ın TBMM’deki bütün Milletvekilleri ile görüşme ve toplantı yapan heyet üyeleri, milletvekillerinden gördükleri ilgi ve misafirperverlikten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Nazilli Ticaret Odası tarafından hazırlanan Bölge Sorunları, Beklentiler ve Çözüm Önerileri Dosyası Aydın milletvekillerine ayrı ayrı takdim edildi ve ayrıntılı olarak sunum yapıldı. Sektörel konu başlıkları olarak hazırlanan bölge sorunları dosyası Nazilli Ticaret Odası yetki alanında bulunan altı ilçe ve Nazilli’deki sanayi, imalat, ticaret, ulaşım, eğitim ve altyapıyla ilgili yapılması gereken çalışmaları ve projeleri içeriyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, yaptığı açıklamada, “Sorumluluk sahamızdaki bölgeyle ilgili bu güne kadar üyelerimizden alınan görüş ve taleplerin yanında kurum olarak tespitini yaptığımız konuları dosya halinde milletvekillerimize teslim ettik. Kendileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bölgemizin geleceği için faydalı bir ziyaret programı olduğunu düşünüyorum. Sorunlarımızı ancak güç birliği yaparsak çözebiliriz. Bize kapılarının her zaman açık olduğunu, bölge sorunları hakkında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler. Gerek bu yaklaşımları ve gerekse gösterdikleri ilgi ve nezaket nedeniyle tüm milletvekillerimize ayrı ayrı Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Oda Meclisi ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

TBMM ziyaretinde, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.