Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

NTO mali müşavirlerle buluştu

EKONOMİ 22.11.2017 - 13:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2540+ kez okundu.
 

NTO mali müşavirlerle buluştu

Nazilli Ticaret Odası Mali Müşavirler üyeleri ile toplantıda buluşarak fikir alışverişinde bulunuldu.

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen ve Nazilli Temsilcisi Serkan Akkaya’nın da katıldığı toplantıda Mali Müşavirlerin tavsiyeleri ve iyileştirme önerileri derlendi. Üyelere hizmetin artırılması ve iyileştirmesi için yapılan çalışmaların anlatıldığı toplantıya Mali Müşavirler yoğun katılım gösterdi. Yaptığı konuşmada mali müşavirlerin üyeleri ile kendileri arasında önemli bir yerde olduklarını ifade eden Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, üyelerini kurumda sıklıkla mali müşavirlerin temsil ettiğini, bu sebeple üye ile ilgili her türlü beklenti ve şikayeti Mali Müşavirler nezdinde öğrenebileceklerini ifade etti. Arslan, bu sebeple mali müşavirlerin de kendileri tarafından üye olarak kabul gördüğünü sözlerine ekledi. Başta Aydın SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini ileten Başkan Arslan, toplantıların daha sık gerçekleştirilmesi gerektiğine inandığını ifade etti. Toplantıda söz alan Aydın SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nazilli Ticaret Odası yetkililerine teşekkürlerini iletti. Birçok sorunun ortak akılla kolayca çözülebileceğini ileten Yörüyen, bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı.
Nazilli Ticaret Odası Mali Müşavirler üyeleri ile toplantıda buluşarak fikir alışverişinde bulunuldu.

AYDIN- Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen ve Nazilli Temsilcisi Serkan Akkaya’nın da katıldığı toplantıda Mali Müşavirlerin tavsiyeleri ve iyileştirme önerileri derlendi. Üyelere hizmetin artırılması ve iyileştirmesi için yapılan çalışmaların anlatıldığı toplantıya Mali Müşavirler yoğun katılım gösterdi.

Yaptığı konuşmada mali müşavirlerin üyeleri ile kendileri arasında önemli bir yerde olduklarını ifade eden Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, üyelerini kurumda sıklıkla mali müşavirlerin temsil ettiğini, bu sebeple üye ile ilgili her türlü beklenti ve şikayeti Mali Müşavirler nezdinde öğrenebileceklerini ifade etti. Arslan, bu sebeple mali müşavirlerin de kendileri tarafından üye olarak kabul gördüğünü sözlerine ekledi. Başta Aydın SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini ileten Başkan Arslan, toplantıların daha sık gerçekleştirilmesi gerektiğine inandığını ifade etti.

Toplantıda söz alan Aydın SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nazilli Ticaret Odası yetkililerine teşekkürlerini iletti. Birçok sorunun ortak akılla kolayca çözülebileceğini ileten Yörüyen, bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.