Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

NTO aile şirketlerini bilgilendirdi

EKONOMİ 20.10.2017 - 17:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1495+ kez okundu.
 

NTO aile şirketlerini bilgilendirdi

Nazilli ve çevresinde faaliyet gösteren aile şirketleri, yapısal olarak zorlandığı kurumsallaşma hakkında Nazilli Ticaret Odası tarafından bilgilendirildi.

AYDIN- Kurumsal anlamda danışmanlık sunan bir firma tarafından NTO üyelerine Kurumsallaşma ve Profesyonel İşyeri Yönetimi konularında eğitim verdi. Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimin temel konusu işletmelerin ve aile şirketlerinin kurumsallaşması oldu. Eğitimde şirketlerin büyümesi ve gelişmesi adına kurumsallaşmanın önemine vurgu yapıldı. Bu anlamda işletmeler için stratejik hedefler koymak, stratejik ve finansal planlamalar yapmanın kaçınılmaz olduğuna değinildi. Bunun dışında yatırımlar konusunda raporlamalar yaparak, uygun vade ve maliyet kaynağının temininin sağlanmasının firmaların gelişimine sağlayacağı katkılar anlatıldı.
Nazilli ve çevresinde faaliyet gösteren aile şirketleri, yapısal olarak zorlandığı kurumsallaşma hakkında Nazilli Ticaret Odası tarafından bilgilendirildi.

AYDIN- Kurumsal anlamda danışmanlık sunan bir firma tarafından NTO üyelerine Kurumsallaşma ve Profesyonel İşyeri Yönetimi konularında eğitim verdi.

Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimin temel konusu işletmelerin ve aile şirketlerinin kurumsallaşması oldu. Eğitimde şirketlerin büyümesi ve gelişmesi adına kurumsallaşmanın önemine vurgu yapıldı. Bu anlamda işletmeler için stratejik hedefler koymak, stratejik ve finansal planlamalar yapmanın kaçınılmaz olduğuna değinildi. Bunun dışında yatırımlar konusunda raporlamalar yaparak, uygun vade ve maliyet kaynağının temininin sağlanmasının firmaların gelişimine sağlayacağı katkılar anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.