Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Novem Spa, Hamam ve Beauty Güzellik Merkezi Aydınlıları bekliyor

SAĞLIK 27.12.2019 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2973+ kez okundu.
 

Novem Spa, Hamam ve Beauty Güzellik Merkezi Aydınlıları bekliyor

Efeler’de hizmet veren Novem Spa, Hamam ve Beauty, yeni konsepti ve uygulamalarıyla sektörde fark oluşturuyor.

AYDIN - Ege Bölgesi’nin en iyi güzellik merkezi olma hedefinde yoluna emin adımlarla ilerleyen Novam Spa, Hamam ve Beauty Güzellik Merkezi, yeni konspet ve uygulamalarıyla Aydınlıların kısa sürede tercihi oldu. Kaliteli hizmetiyle tüm herkesin takdirini toplayan Novem Spa, Kraliçe Bakımı ile hanımların yanı sıra erkeklerin de gözdesi olacak. Dört bin metrekarelik bir alana kurulu merkezde hamamdan, spaya, güzellik bölümlerinden, masaja kadar tüm uygulamalar mevcut. Hamam ve Spa hizmetlerinin yanı sıra güzellik merkezini de oluşturduklarını ifade eden firma işletmecisi Yeliz Ayaz Çetin; “Burası zaten var olan bir işletmeydi, sadece spa ve hamam hizmeti veriyordu. Ama biz devraldıktan sonra burada konsept olsun istedik. Buraya gelenler bütün hizmetleri alabilsin istedik. Burada medikal estetik işlemleri, medikal cilt bakımları, cildin ferahlaması ve gençleşmesi için doku restorasyonu olarak tabir edilen PRX uygulamaları, kalıcı oje, protez tırnak gibi güzellik anlamında akla gelecek bütün güzellik uygulamalarımız mevcut. Aynı zamanda erkekler içinde güzellik bölümü hizmeti veriyoruz. Erkeklere de manikür, cilt bakımı gibi uygulamalar yapılıyor. Gelsinler bakımları yapılsın hamama girsinler masajını yaptırsınlar hizmet alıp çıksınlar” dedi. AYDIN’DA İLK VE TEK Novem Spa’ya gelen müşterilerin her türlü danışmanlığı bulabileceklerinin altını çizen ve aynı zamanda Sağlık Direktörü olan Novem Spa Beauty’nin Danışmanı Hurişah Aluş, “Burada medikal estetik, obezite cerrahi, diş estetiği gibi güzellikle ilgili bütün uygulamaların danışmanlığını yapıyoruz” diye konuştu. Dünya genelinde birçok ünlü ailenin de kullandığı Kraliçe Bakımının Aydın’da ilk ve tek olarak Novem Spa’da uygulandığını belirten Ekson Farma Ege Bölge Satış Temsilcisi Volkan Atis, “Kraliçe bakımı çok özel bir bakımdır, Türkiye’de de belli başlı A plus merkezler uygulanabiliyor. Aydın’da da bu ilk ve tek novemspada yapılıyor. Dünya genelinde birçok ünlü ve liderlerin aileleri bu bakımı yaptırırlar. İngiltere Kraliçesi ve ailesinin de bu bakımı yaptırmasından dolayı uygulamamızın adı Kraliçe Bakımı olarak anıldı. Biz de bu bakımın bire bir protokolünü uyguluyoruz. Kraliçe bakımı Aydın’da ilk ve tek olarak Novem Spa’da yapılıyor. Bir de kraliçe bakımında ciltte oluşan ferahlamanın yanı sıra yapılış aşamasındaki ambiyansı da farklı. Loş ışık ve müzik eşliğinde yapılan bu bakımda aynı zamanda mental bir rahatlama da sağlıyoruz. Yani hem kişinin ruhuna hem cildine dokunmuş oluyoruz. Sadece basit bir nemlenme değil, cildin rahatlamasını ve detoks olmasını sağlıyoruz” dedi.
Efeler’de hizmet veren Novem Spa, Hamam ve Beauty, yeni konsepti ve uygulamalarıyla sektörde fark oluşturuyor.

AYDIN - Ege Bölgesi’nin en iyi güzellik merkezi olma hedefinde yoluna emin adımlarla ilerleyen Novam Spa, Hamam ve Beauty Güzellik Merkezi, yeni konspet ve uygulamalarıyla Aydınlıların kısa sürede tercihi oldu. Kaliteli hizmetiyle tüm herkesin takdirini toplayan Novem Spa, Kraliçe Bakımı ile hanımların yanı sıra erkeklerin de gözdesi olacak. Dört bin metrekarelik bir alana kurulu merkezde hamamdan, spaya, güzellik bölümlerinden, masaja kadar tüm uygulamalar mevcut. Hamam ve Spa hizmetlerinin yanı sıra güzellik merkezini de oluşturduklarını ifade eden firma işletmecisi Yeliz Ayaz Çetin; “Burası zaten var olan bir işletmeydi, sadece spa ve hamam hizmeti veriyordu. Ama biz devraldıktan sonra burada konsept olsun istedik. Buraya gelenler bütün hizmetleri alabilsin istedik. Burada medikal estetik işlemleri, medikal cilt bakımları, cildin ferahlaması ve gençleşmesi için doku restorasyonu olarak tabir edilen PRX uygulamaları, kalıcı oje, protez tırnak gibi güzellik anlamında akla gelecek bütün güzellik uygulamalarımız mevcut. Aynı zamanda erkekler içinde güzellik bölümü hizmeti veriyoruz. Erkeklere de manikür, cilt bakımı gibi uygulamalar yapılıyor. Gelsinler bakımları yapılsın hamama girsinler masajını yaptırsınlar hizmet alıp çıksınlar” dedi.

AYDIN’DA İLK VE TEK

Novem Spa’ya gelen müşterilerin her türlü danışmanlığı bulabileceklerinin altını çizen ve aynı zamanda Sağlık Direktörü olan Novem Spa Beauty’nin Danışmanı Hurişah Aluş, “Burada medikal estetik, obezite cerrahi, diş estetiği gibi güzellikle ilgili bütün uygulamaların danışmanlığını yapıyoruz” diye konuştu. Dünya genelinde birçok ünlü ailenin de kullandığı Kraliçe Bakımının Aydın’da ilk ve tek olarak Novem Spa’da uygulandığını belirten Ekson Farma Ege Bölge Satış Temsilcisi Volkan Atis, “Kraliçe bakımı çok özel bir bakımdır, Türkiye’de de belli başlı A plus merkezler uygulanabiliyor. Aydın’da da bu ilk ve tek novemspada yapılıyor. Dünya genelinde birçok ünlü ve liderlerin aileleri bu bakımı yaptırırlar. İngiltere Kraliçesi ve ailesinin de bu bakımı yaptırmasından dolayı uygulamamızın adı Kraliçe Bakımı olarak anıldı. Biz de bu bakımın bire bir protokolünü uyguluyoruz. Kraliçe bakımı Aydın’da ilk ve tek olarak Novem Spa’da yapılıyor. Bir de kraliçe bakımında ciltte oluşan ferahlamanın yanı sıra yapılış aşamasındaki ambiyansı da farklı. Loş ışık ve müzik eşliğinde yapılan bu bakımda aynı zamanda mental bir rahatlama da sağlıyoruz. Yani hem kişinin ruhuna hem cildine dokunmuş oluyoruz. Sadece basit bir nemlenme değil, cildin rahatlamasını ve detoks olmasını sağlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.