Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Novada’ya Şubat binlerce hediyeyle geliyor

GENEL 02.02.2018 - 09:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3189+ kez okundu.
 

Novada’ya Şubat binlerce hediyeyle geliyor

Kaliteli ve cazip alışveriş deneyiminin yanı sıra eğlenceli etkinlikleri ile bölgenin yaşam merkezi olan Novada Outlet Söke, 2-14 Şubat tarihleri arası 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtıyor.

AYDIN- Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de fırsat dolu kampanyaların bir yenisi daha 2 Şubat’ta başlıyor. Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve ziyaretçilerine dolu dolu bir gün geçirme ortamı sunan Novada Outlet Söke’de; 2 Şubat-14 Şubat tarihleri arası her gün 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak kampanya masasına fiş ve faturalarıyla kayıt yaptıran ilk 100 katılımcı anında birbirinden güzel sürpriz hediyenin sahibi oluyor. Novada Outlet Söke’nin her gün kampanyasına katılan ilk 100 kişiye bluetooth hoparlörden selfie çubuk – kulaklı setine, katlanır çantadan, şemsiyeye binlerce hediyeden biri anında hediye ediliyor. Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da Sergi Bileti Hediye! Birbirinden farklı etkinlik programları ile ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli vakit de geçirme imkanı sunan Novada Outlet Söke, kampanya boyunca en yüksek alışveriş yapan ilk iki kişiye Uniq İstanbul’da yer alan ‘’Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da’’ sergisine çift kişilik davetiye hediye ediyor. Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve kış fırsatlarından yararlanmak için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor.
Kaliteli ve cazip alışveriş deneyiminin yanı sıra eğlenceli etkinlikleri ile bölgenin yaşam merkezi olan Novada Outlet Söke, 2-14 Şubat tarihleri arası 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtıyor.

AYDIN- Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de fırsat dolu kampanyaların bir yenisi daha 2 Şubat’ta başlıyor.

Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve ziyaretçilerine dolu dolu bir gün geçirme ortamı sunan Novada Outlet Söke’de; 2 Şubat-14 Şubat tarihleri arası her gün 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak kampanya masasına fiş ve faturalarıyla kayıt yaptıran ilk 100 katılımcı anında birbirinden güzel sürpriz hediyenin sahibi oluyor. Novada Outlet Söke’nin her gün kampanyasına katılan ilk 100 kişiye bluetooth hoparlörden selfie çubuk – kulaklı setine, katlanır çantadan, şemsiyeye binlerce hediyeden biri anında hediye ediliyor.

Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da Sergi Bileti Hediye!

Birbirinden farklı etkinlik programları ile ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli vakit de geçirme imkanı sunan Novada Outlet Söke, kampanya boyunca en yüksek alışveriş yapan ilk iki kişiye Uniq İstanbul’da yer alan ‘’Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da’’ sergisine çift kişilik davetiye hediye ediyor.

Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve kış fırsatlarından yararlanmak için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.