Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Novada’dan babalara özel tavla turnuvası

GENEL 13.06.2019 - 10:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3013+ kez okundu.
 

Novada’dan babalara özel tavla turnuvası

Söke’nin en renkli noktası Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi’nin Babalar Günü’ne özel olarak düzenlediği ve zarına güvenen babaların kıyasıya yarışacağı Novada Tavla Turnuvası bu yıl yedinci kez gerçekleşiyor.

AYDIN- Her yıl olduğu gibi, tavla sever babaları tatlı bir rekabet ortamında buluşturacak olan Novada Outlet Söke, 16 Haziran Pazar Babalar Günü’nde gerçekleştireceği Novada Tavla Turnuvası ile babaların rekabetine seyircilerin heyecan ve coşkusunu da ekleyerek unutulmaz bir eğlenceye ev sahipliği yapacak. Turnuvaya katılım sağlamak isteyen yarışmacılar, asistan@novadasoke.com ‘a mail atarak ya da etkinlik alanına turnuva saati öncesi gelerek kayıt masasından kaydını yaptırabilecek. Turnuva başlangıcı öncesi alınan kayıtlar ile 14.00’de toplam 20 katılımcı ile başlayacak olan turnuva beş tur üzerinden gerçekleştirilecek. Turnuva, yarışmacılara etkinlik öncesi dağıtılacak Turnuva Kuralları çerçevesinde sürdürülecek. Babalar Günü’ne özel gerçekleşecek Novada Tavla Turnuvası sonunda dereceye giren yarışmacıları Novada Outlet Söke, içerisindeki mağazalarda kullanabilecek hediye çekleri ile ödüllendirecek. Turnuvanın birincisi 500 TL, ikincisi 400 TL ve üçüncüsü 300 TL değerinde hediye çeki kazanıyor olacak. Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi Yöneticisi Hakkı Bacaksız; Novada Tavla Turnuvası’nın Babalar Günü ile özdeşleştiğini, babaların Novada’da keyifli saatler geçirmeleri amacıyla gerçekleştirildiğini söylerken, Novada Outlet Söke ailesi olarak tüm babaların ve baba adaylarının bu özel gününü kutladıklarını belirtti.
Söke’nin en renkli noktası Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi’nin Babalar Günü’ne özel olarak düzenlediği ve zarına güvenen babaların kıyasıya yarışacağı Novada Tavla Turnuvası bu yıl yedinci kez gerçekleşiyor.

AYDIN- Her yıl olduğu gibi, tavla sever babaları tatlı bir rekabet ortamında buluşturacak olan Novada Outlet Söke, 16 Haziran Pazar Babalar Günü’nde gerçekleştireceği Novada Tavla Turnuvası ile babaların rekabetine seyircilerin heyecan ve coşkusunu da ekleyerek unutulmaz bir eğlenceye ev sahipliği yapacak.

Turnuvaya katılım sağlamak isteyen yarışmacılar, asistan@novadasoke.com ‘a mail atarak ya da etkinlik alanına turnuva saati öncesi gelerek kayıt masasından kaydını yaptırabilecek. Turnuva başlangıcı öncesi alınan kayıtlar ile 14.00’de toplam 20 katılımcı ile başlayacak olan turnuva beş tur üzerinden gerçekleştirilecek. Turnuva, yarışmacılara etkinlik öncesi dağıtılacak Turnuva Kuralları çerçevesinde sürdürülecek.

Babalar Günü’ne özel gerçekleşecek Novada Tavla Turnuvası sonunda dereceye giren yarışmacıları Novada Outlet Söke, içerisindeki mağazalarda kullanabilecek hediye çekleri ile ödüllendirecek. Turnuvanın birincisi 500 TL, ikincisi 400 TL ve üçüncüsü 300 TL değerinde hediye çeki kazanıyor olacak.

Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi Yöneticisi Hakkı Bacaksız; Novada Tavla Turnuvası’nın Babalar Günü ile özdeşleştiğini, babaların Novada’da keyifli saatler geçirmeleri amacıyla gerçekleştirildiğini söylerken, Novada Outlet Söke ailesi olarak tüm babaların ve baba adaylarının bu özel gününü kutladıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.