Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Novada’da Yöresel Lezzetler Festivali başlıyor

GÜNCEL 09.02.2018 - 14:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3732+ kez okundu.
 

Novada’da Yöresel Lezzetler Festivali başlıyor

Türkiye’nin her bölgesinden özel tatlarla Yöresel Lezzetler Festivali 9-18 Şubat tarihleri arasında Novada Outlet Söke’de gerçekleşiyor.

AYDIN- Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’deYöresel Lezzetler Festivali 9 Şubat’ta başlıyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla bir araya getiren Novada Outlet Söke; Gaziantep, Trabzon, Çorum, Kahramanmaraş, İzmit, Isparta, Muğla ve daha birçok şehrin kendine has lezzeti, dokusu ve kültürünün yer aldığı Yöresel Lezzetler Festivali’ni bölge halkıyla buluşturacak. Festivalde, Türkiye’nin özel tatları Novada’nın renkli ortamında üreticiden tüketiciye direkt olarak sunulacak. Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin  dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke, tarihi dokuların, lezzetlerin ve eğlencenin keyfine varmak ve herkesi festivali deneyimlemek için alışveriş merkezine davet ediyor.
Türkiye’nin her bölgesinden özel tatlarla Yöresel Lezzetler Festivali 9-18 Şubat tarihleri arasında Novada Outlet Söke’de gerçekleşiyor.

AYDIN- Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’deYöresel Lezzetler Festivali 9 Şubat’ta başlıyor.

Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla bir araya getiren Novada Outlet Söke; Gaziantep, Trabzon, Çorum, Kahramanmaraş, İzmit, Isparta, Muğla ve daha birçok şehrin kendine has lezzeti, dokusu ve kültürünün yer aldığı Yöresel Lezzetler Festivali’ni bölge halkıyla buluşturacak. Festivalde, Türkiye’nin özel tatları Novada’nın renkli ortamında üreticiden tüketiciye direkt olarak sunulacak.

Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin  dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke, tarihi dokuların, lezzetlerin ve eğlencenin keyfine varmak ve herkesi festivali deneyimlemek için alışveriş merkezine davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.