Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Novada’da Sinan Akçıl Konseri’ne rekor katılım

MAGAZİN 25.07.2017 - 16:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3042+ kez okundu.
 

Novada’da Sinan Akçıl Konseri’ne rekor katılım

Kaliteli ve cazip alışverişin Ege Bölgesi’ndeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. Yıl Konserleri tüm hızıyla devam ediyor.

AYDIN- 22 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen Sinan Akçıl konserine olan rekor katılım ile bölgede bir ilke daha imza atan Novada Outlet Söke eğlencenin adresi olmayı sürdürüyor. Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, 5. yıl konserleri kapsamında 22 Temmuz Cumartesi günü Sinan Akçıl’ı hayranlarıyla buluştu. Eğlenceli ve dinamik etkinlikleriyle bölgenin ilgi odağı olan Novada Outlet Söke’de tarihi bir kalabalık ile gerçekleşen Sinan Akçıl konserinde, sanatçının hayranları unutulmaz bir akşam yaşadı. Eski ve yeni albümlerinden parçalar seslendiren Sinan Akçıl, esprili tavırları ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, seslendirdiği şarkıları hayranlarıyla hep birlikte söyledi. Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Sinan Akçıl’ın yoğun ilgi gösterilen konseri, rekor katılımla bölgede bir ilke imza attı. Konser alanındaki izdihamla bölgenin bugüne kadarki en kalabalık konserlerinden birine ev sahipliği yapan Novada Outlet Söke, gelecek etkinlikleriyle Ege bölgesinde eğlencenin merkezi olmaya devam edecek. Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan ve her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; 5. yıl konser serisinde 30 Temmuz Pazar günü Buray, 5 Ağustos Cumartesi günü Cem Belevi, 13 Ağustos Pazar günü Evrencan Gündüz, 26 Ağustos Cumartesi günü ise Fatma Turgut’u ağırlayarak, etkinlikleriyle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürecek.
Kaliteli ve cazip alışverişin Ege Bölgesi’ndeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke’de 5. Yıl Konserleri tüm hızıyla devam ediyor.

AYDIN- 22 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen Sinan Akçıl konserine olan rekor katılım ile bölgede bir ilke daha imza atan Novada Outlet Söke eğlencenin adresi olmayı sürdürüyor.

Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, 5. yıl konserleri kapsamında 22 Temmuz Cumartesi günü Sinan Akçıl’ı hayranlarıyla buluştu.

Eğlenceli ve dinamik etkinlikleriyle bölgenin ilgi odağı olan Novada Outlet Söke’de tarihi bir kalabalık ile gerçekleşen Sinan Akçıl konserinde, sanatçının hayranları unutulmaz bir akşam yaşadı. Eski ve yeni albümlerinden parçalar seslendiren Sinan Akçıl, esprili tavırları ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, seslendirdiği şarkıları hayranlarıyla hep birlikte söyledi.

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Sinan Akçıl’ın yoğun ilgi gösterilen konseri, rekor katılımla bölgede bir ilke imza attı. Konser alanındaki izdihamla bölgenin bugüne kadarki en kalabalık konserlerinden birine ev sahipliği yapan Novada Outlet Söke, gelecek etkinlikleriyle Ege bölgesinde eğlencenin merkezi olmaya devam edecek.

Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan ve her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; 5. yıl konser serisinde 30 Temmuz Pazar günü Buray, 5 Ağustos Cumartesi günü Cem Belevi, 13 Ağustos Pazar günü Evrencan Gündüz, 26 Ağustos Cumartesi günü ise Fatma Turgut’u ağırlayarak, etkinlikleriyle Ege’nin en renkli noktası olmayı sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.