Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Novada’da bu sömestr her güne yeni eğlence

GÜNCEL 18.01.2017 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2899+ kez okundu.
 

Novada’da bu sömestr her güne yeni eğlence

Yarıyıl Tatili Coşkusu Novi ve Nova ile Birlikte Novada Outlet Söke’de

AYDIN- Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, yarıyıl tatilinde çocuklara hem eğitici hem de eğlendirici aktiviteler sunuyor. Küçük ziyaretçiler 21 Ocak  - 5 Şubat tarihleri arasında renkli eğlencelerin ve keyifli alışverişin adresi olan Novada Outlet Söke’de buluşuyor, kukla atölyesinden maket yapımına, şeker boyamadan alternatif yarışmalara kadar her gün yeni bir eğlenceyle tatilin tadını doya doya çıkarıyor.Çocuklar, atölyelerin yanı sıra hafta sonları ise Novada’nın özel maskotlarıNovi ve Nova ile keyifli vakit geçirerek sürpriz hediyelerin sahibi oluyor. Yarıyıl tatiline özel atölyeler Ara tatil boyunca Novada’dadüzenlenecek atölye çalışmalarıyla çocuklar, hem farklı tasarımlar yapma şansı elde edecek hem de neşeli vakit geçirecek. 21 Ocak Kum Boyama Atölyesi, 22 Ocak Sahne Yarışmaları ve Dans Gösterisi, 23 Ocak Kukla Yapım Atölyesi, 24 Ocak Kapla Atölyesi, 25 Ocak Maket Yapım Atölyesi, 26 Ocak Kalem Süsü Atölyesi, 27 Ocak Ahtapot Yapım Atölyesi, 28 Ocak Deniz Anası Yapım Atölyesi, 29 Ocak Sahne Yarışmaları ve Dans Gösterisi, 30 Ocak Taç Yapma Atölyesi, 31 Ocak İp Resim Atölyesi, 1 Şubat Şeker Boyama Atölyesi, 2 Şubat Mobil Yapım Atölyesi, 3 Şubat Kapı Süsü Atölyesi, 4 Şubat Pet Tabaktan Palyaço Yapım Atölyesi, 5 Şubat Sahne Yarışmaları ve Dans Gösterisi etkinlikleri çocukların el becerilerini geliştirerek yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak.
Yarıyıl Tatili Coşkusu Novi ve Nova ile Birlikte Novada Outlet Söke’de

AYDIN- Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, yarıyıl tatilinde çocuklara hem eğitici hem de eğlendirici aktiviteler sunuyor.

Küçük ziyaretçiler 21 Ocak  - 5 Şubat tarihleri arasında renkli eğlencelerin ve keyifli alışverişin adresi olan Novada Outlet Söke’de buluşuyor, kukla atölyesinden maket yapımına, şeker boyamadan alternatif yarışmalara kadar her gün yeni bir eğlenceyle tatilin tadını doya doya çıkarıyor.Çocuklar, atölyelerin yanı sıra hafta sonları ise Novada’nın özel maskotlarıNovi ve Nova ile keyifli vakit geçirerek sürpriz hediyelerin sahibi oluyor.

Yarıyıl tatiline özel atölyeler

Ara tatil boyunca Novada’dadüzenlenecek atölye çalışmalarıyla çocuklar, hem farklı tasarımlar yapma şansı elde edecek hem de neşeli vakit geçirecek. 21 Ocak Kum Boyama Atölyesi, 22 Ocak Sahne Yarışmaları ve Dans Gösterisi, 23 Ocak Kukla Yapım Atölyesi, 24 Ocak Kapla Atölyesi, 25 Ocak Maket Yapım Atölyesi, 26 Ocak Kalem Süsü Atölyesi, 27 Ocak Ahtapot Yapım Atölyesi, 28 Ocak Deniz Anası Yapım Atölyesi, 29 Ocak Sahne Yarışmaları ve Dans Gösterisi, 30 Ocak Taç Yapma Atölyesi, 31 Ocak İp Resim Atölyesi, 1 Şubat Şeker Boyama Atölyesi, 2 Şubat Mobil Yapım Atölyesi, 3 Şubat Kapı Süsü Atölyesi, 4 Şubat Pet Tabaktan Palyaço Yapım Atölyesi, 5 Şubat Sahne Yarışmaları ve Dans Gösterisi etkinlikleri çocukların el becerilerini geliştirerek yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.