Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Novada’da bayram keyfi

GENEL 23.06.2017 - 20:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3473+ kez okundu.
 

Novada’da bayram keyfi

Ramazan’da 23-26 Haziran tarihlerinde Novada 24.00’a kadar açık kalıyor, alışveriş ve eğlence keyfi uzuyor

AYDIN-.Arife günü ve bayram süresince Novi ve Nova ile birlikte gerçekleşecek atölyeler ve eğlenceli aktivitelerle çocuklar keyif dolu vakit geçiriyor. Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan’da her Cuma, Cumartesi günleri ziyaretçilerini fasıl dinletisinde buluştururken, 23 Haziran tarihinden itibaren kapanış saatini 23.00’dan, 24.00’a kadar uzatıyor. 26 Haziran’a kadar devam edecek olan kapanış saati uygulamasıyla alışveriş keyfi artıyor. Bayramın 1. günü 14.00’da açılarak, akşam 24.00’a kadar hizmet verecek olan Novada; bayramın 2. günü sabah 10.00 ile akşam 24.00 saatleri arasında açık olacak. Bayramın 3.günü ise yine sabah 10:00 açılarak akşam 23:00 saatine kadar hizmet verecek. Nova ve Novi ile Bayram Eğlencesi Novada OutletSöke, bu bayramda çocukları unutmayarak onlara hem eğitici hem de eğlendirici aktiviteler sunuyor. Novi ve Nova ile Arife Günü keçe anahtarlık yapım atölyesi, bayramın 1. günü ahtapot yapım atölyesi, bayramın 2. Günü yel değirmeni yapım atölyesi, bayramın 3. Günü ise kukla yapım atölyesi ile küçük ziyaretçiler keyifli vakit geçirecek.
Ramazan’da 23-26 Haziran tarihlerinde Novada 24.00’a kadar açık kalıyor, alışveriş ve eğlence keyfi uzuyor

AYDIN-.Arife günü ve bayram süresince Novi ve Nova ile birlikte gerçekleşecek atölyeler ve eğlenceli aktivitelerle çocuklar keyif dolu vakit geçiriyor.

Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan’da her Cuma, Cumartesi günleri ziyaretçilerini fasıl dinletisinde buluştururken, 23 Haziran tarihinden itibaren kapanış saatini 23.00’dan, 24.00’a kadar uzatıyor. 26 Haziran’a kadar devam edecek olan kapanış saati uygulamasıyla alışveriş keyfi artıyor.

Bayramın 1. günü 14.00’da açılarak, akşam 24.00’a kadar hizmet verecek olan Novada; bayramın 2. günü sabah 10.00 ile akşam 24.00 saatleri arasında açık olacak. Bayramın 3.günü ise yine sabah 10:00 açılarak akşam 23:00 saatine kadar hizmet verecek.

Nova ve Novi ile Bayram Eğlencesi

Novada OutletSöke, bu bayramda çocukları unutmayarak onlara hem eğitici hem de eğlendirici aktiviteler sunuyor. Novi ve Nova ile Arife Günü keçe anahtarlık yapım atölyesi, bayramın 1. günü ahtapot yapım atölyesi, bayramın 2. Günü yel değirmeni yapım atölyesi, bayramın 3. Günü ise kukla yapım atölyesi ile küçük ziyaretçiler keyifli vakit geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.