Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Novada'da bayram etkinliği

GENEL 31.05.2019 - 16:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4260+ kez okundu.
 

Novada'da bayram etkinliği

Arife Günü Novada 24.00’a kadar açık kalaral, alışveriş ve eğlence keyfini uzatmayı planlıyor.

AYDIN- Novada’nın maskotları Novi ve Nova ile birlikte bayramda gerçekleşecek atölyelerle çocuklar hem eğleniyor hem el becerilerini geliştiriyor. Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, Arife Günü 24:00’e kadar alışveriş keyfini uzatıyor. Bayramın 1. günü 14.00’de açılarak, akşam 23.00’e kadar hizmet verecek olan Novada; bayramın 2. ve 3. günü olan 5-6 Haziran’da sabah 10.00 ile akşam 23.00 saatleri arasında açık olacak. NOVA VE NOVİ İLE BAYRAM EĞLENCESİ Novada Outlet Söke, bu bayram da çocukları unutmayarak onlara hem eğitici hem de eğlendirici aktiviteler sunuyor. Novi ve Nova ile birlikte bayramın 2. günü palyaçolarla yüz boyama, sosis balon katlama ve şeker dağıtımı etkinliği, bayramın 3. günü ise keçeden bayram süsü yapım atölyesi etkinlikleri ile küçük ziyaretçilerimiz keyifli vakit geçirecek.
Arife Günü Novada 24.00’a kadar açık kalaral, alışveriş ve eğlence keyfini uzatmayı planlıyor.

AYDIN- Novada’nın maskotları Novi ve Nova ile birlikte bayramda gerçekleşecek atölyelerle çocuklar hem eğleniyor hem el becerilerini geliştiriyor.

Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, Arife Günü 24:00’e kadar alışveriş keyfini uzatıyor. Bayramın 1. günü 14.00’de açılarak, akşam 23.00’e kadar hizmet verecek olan Novada; bayramın 2. ve 3. günü olan 5-6 Haziran’da sabah 10.00 ile akşam 23.00 saatleri arasında açık olacak.

NOVA VE NOVİ İLE BAYRAM EĞLENCESİ

Novada Outlet Söke, bu bayram da çocukları unutmayarak onlara hem eğitici hem de eğlendirici aktiviteler sunuyor. Novi ve Nova ile birlikte bayramın 2. günü palyaçolarla yüz boyama, sosis balon katlama ve şeker dağıtımı etkinliği, bayramın 3. günü ise keçeden bayram süsü yapım atölyesi etkinlikleri ile küçük ziyaretçilerimiz keyifli vakit geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.