Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nokia efsanesi geri dönüyor

BİLİM 19.06.2015 - 18:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4406+ kez okundu.
 

Nokia efsanesi geri dönüyor

Microsoft tarafından 2 sene önce satın alınan Nokia mobil pazara geri dönüyor.

Almanya’da bir dergiye açıklamalarda bulunan Nokia CEO’su Rajeev Suri 2016’da akıllı telefon pazarına geri dönmeye hazırlandıklarını açıkladı. Nokia, Android işletim sistemli olması beklenen yeni mobil cihazını 2016 yılında tanıtması bekleniyor. Nokia CEO’su Rajeev Suri, telefon üretimi için uygun ortaklar aradıklarını ifade ederek, Nokia markasının lisanslanabileceği bilgisini verdi. Böylece Nokia ismini kullanmak isteyen firmaların ortaya çıkardıkları ürünün kalitesi sadece lisanslama işleminde etken olacak. Öte yandan Suri, “Microsoft mobil telefonlar yapıyor. Biz basit şekilde bunları tasarlayabilir, daha sonra da marka adını lisanslanabilir hâle getirebiliriz.” şeklinde konuştu.
Microsoft tarafından 2 sene önce satın alınan Nokia mobil pazara geri dönüyor.

Almanya’da bir dergiye açıklamalarda bulunan Nokia CEO’su Rajeev Suri 2016’da akıllı telefon pazarına geri dönmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Nokia, Android işletim sistemli olması beklenen yeni mobil cihazını 2016 yılında tanıtması bekleniyor. Nokia CEO’su Rajeev Suri, telefon üretimi için uygun ortaklar aradıklarını ifade ederek, Nokia markasının lisanslanabileceği bilgisini verdi. Böylece Nokia ismini kullanmak isteyen firmaların ortaya çıkardıkları ürünün kalitesi sadece lisanslama işleminde etken olacak.

Öte yandan Suri, “Microsoft mobil telefonlar yapıyor. Biz basit şekilde bunları tasarlayabilir, daha sonra da marka adını lisanslanabilir hâle getirebiliriz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.