Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nöbetçi ekip Kuşadası sahilinde

RESMİ İLAN (AA) - Anadolu Ajansı | 19.07.2015 - 19:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4263+ kez okundu.
 

Nöbetçi ekip Kuşadası sahilinde

Yeni Ufuk Nöbetçi ekip Kuşadası sahilinde adım adım ayak basmadığı yer bırakmıyor.

Aydın Valisini ve yetkilileri göreve çağırıyoruz. Sahil güvenlik kollarının kontrolünden çıktı. Bayramda bir Milyona yaklaşan nüfusun kontrolü elden çıktı. Kuşadası Belediyesi Zabıtası yokları oynuyor Sahilde hafta sonu Davutlar Sevgi plajında çadırcıları hassasiyetle kontrol altında tutarak ağırlarken, Büyükşehir Statüsü ile Kuşadası yok sayılmaya başladı. Turizmin misafirleri yurt dışından ve yurdun çeşitli illerinden gelenler,gördükleri karşısında şaşkınlıklarını ve tedirginliklerini saklayamayarak şikayetlerini sıraladılar. Kendilerini,arabalarını güvende hissetmediklerini söylediler. Sahilde Mavi tesislerinin işletmecisi Hasan Zan; zor durumda olduklarını,Ramazan boyunca işsizlikten kıvrandıklarını söyleyen Hasan Zan dertlerini anlatacakları bir muhatap bulamadıklarını, sahilin sahipsiz kaldığını ve ayrıca müşterilerini çadırcılardan dolayı ağırlayamadıklarını söyledi. kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın deyimiyle Dünya Kuşadası'nı konuşacak, heyecanını yaşamak istiyoruz.
Yeni Ufuk Nöbetçi ekip Kuşadası sahilinde adım adım ayak basmadığı yer bırakmıyor.

Aydın Valisini ve yetkilileri göreve çağırıyoruz. Sahil güvenlik kollarının kontrolünden çıktı. Bayramda bir Milyona yaklaşan nüfusun kontrolü elden çıktı. Kuşadası Belediyesi Zabıtası yokları oynuyor

Sahilde hafta sonu Davutlar Sevgi plajında çadırcıları hassasiyetle kontrol altında tutarak ağırlarken, Büyükşehir Statüsü ile Kuşadası yok sayılmaya başladı.

Turizmin misafirleri yurt dışından ve yurdun çeşitli illerinden gelenler,gördükleri karşısında şaşkınlıklarını ve tedirginliklerini saklayamayarak şikayetlerini sıraladılar. Kendilerini,arabalarını güvende hissetmediklerini söylediler.

Sahilde Mavi tesislerinin işletmecisi Hasan Zan; zor durumda olduklarını,Ramazan boyunca işsizlikten kıvrandıklarını söyleyen Hasan Zan dertlerini anlatacakları bir muhatap bulamadıklarını, sahilin sahipsiz kaldığını ve ayrıca müşterilerini çadırcılardan dolayı ağırlayamadıklarını söyledi.

kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın deyimiyle Dünya Kuşadası'nı konuşacak, heyecanını yaşamak istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.