Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nişanlı çift ölümden döndü

ASAYİŞ 17.11.2018 - 17:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2177+ kez okundu.
 

Nişanlı çift ölümden döndü

Aydın Efeler’de, nişanlısı ile akrabalarının düğününe giden bir gencin kullandığı otomobil, yoldan çıkarak uçurumdan yuvarlandı. Yaklaşık 30 metre yükseklikten dereye uçan otomobildeki nişanlı çift ölümden dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Efeler İlçesi Kalfaköy yolunda meydana geldi. Gökhan Cerit idaresindeki 09 DY 878 plakalı otomobil, seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak tabakhane deresine uçtu. Yoldan geçen vatandaşların, yaklaşık 30 metre yükseklikten dereye bir otomobilin uçtuğunu görüp durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye giden ekipler, aracın uçtuğu bölge aşırı sarp olduğu için dereye çevredeki arazilerden geçerek ulaştı. Hurdaya dönen araçta sıkışan Meltem Yardım, ekipler tarafından kurtarılarak vatandaşların da yardımıyla karayolunda bekleyen ambulansa taşındı. Meltem Yardım, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, Gökhan Cerit, Aydın Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada her iki gencin de sağ kalması teselli kaynağı olurken vatandaşlar, bölgede sürekli araçların yoldan çıkması sonucu bu şekilde kazaların yaşandığını belirterek yol kenarına bariyer takılmasını istedi. Jandarma tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza yapan nişanlı çiftin, köydeki yakınlarının düğününe gittikleri öğrenildi.
Aydın Efeler’de, nişanlısı ile akrabalarının düğününe giden bir gencin kullandığı otomobil, yoldan çıkarak uçurumdan yuvarlandı. Yaklaşık 30 metre yükseklikten dereye uçan otomobildeki nişanlı çift ölümden dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Efeler İlçesi Kalfaköy yolunda meydana geldi. Gökhan Cerit idaresindeki 09 DY 878 plakalı otomobil, seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak tabakhane deresine uçtu. Yoldan geçen vatandaşların, yaklaşık 30 metre yükseklikten dereye bir otomobilin uçtuğunu görüp durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye giden ekipler, aracın uçtuğu bölge aşırı sarp olduğu için dereye çevredeki arazilerden geçerek ulaştı. Hurdaya dönen araçta sıkışan Meltem Yardım, ekipler tarafından kurtarılarak vatandaşların da yardımıyla karayolunda bekleyen ambulansa taşındı.

Meltem Yardım, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, Gökhan Cerit, Aydın Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada her iki gencin de sağ kalması teselli kaynağı olurken vatandaşlar, bölgede sürekli araçların yoldan çıkması sonucu bu şekilde kazaların yaşandığını belirterek yol kenarına bariyer takılmasını istedi.

Jandarma tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza yapan nişanlı çiftin, köydeki yakınlarının düğününe gittikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.