Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nihayet önlem alındı

ASAYİŞ 25.02.2019 - 10:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3867+ kez okundu.
 

Nihayet önlem alındı

Hırsızların talan edip, madde bağımlıların yerleştiği o binaya önlem alındı

AYDIN - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde sahibi ölünce madde bağımlıları ve hurdacıların talan ettiği evde, belediye ekipleri önlem aldı. Mahalle sakinleri, evin giriş ve çıkışlarının kapatılıp madde bağımlılarının ve mekansızlar takımının barınağı haline gelmesinden kurtaran belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Aydın Efeler Mahallesi’nde sahibi öldükten sonra iki yıldır madde bağımlılarınca kullanılan ve her şeyi talan edilince, mahalle sakinlerini diken üstünde bırakan metruk binada ekipler önlem aldı. Evin daha önceki durumundan rahatsız olan çevre sakinleri, bir nebze olsun rahatladıklarını belirttiler. Hırsızlar tarafından iş makinaları ile sökülen demir kapıların yerine şimdi demir parmaklıklar çakıldı. Çevre sakinleri hırsızların yeni monte edilen demir parmaklıkların da çalınmaması için bölgedeki tedbirlerin arttırılmasını istediler.
Hırsızların talan edip, madde bağımlıların yerleştiği o binaya önlem alındı

AYDIN - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde sahibi ölünce madde bağımlıları ve hurdacıların talan ettiği evde, belediye ekipleri önlem aldı. Mahalle sakinleri, evin giriş ve çıkışlarının kapatılıp madde bağımlılarının ve mekansızlar takımının barınağı haline gelmesinden kurtaran belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Aydın Efeler Mahallesi’nde sahibi öldükten sonra iki yıldır madde bağımlılarınca kullanılan ve her şeyi talan edilince, mahalle sakinlerini diken üstünde bırakan metruk binada ekipler önlem aldı. Evin daha önceki durumundan rahatsız olan çevre sakinleri, bir nebze olsun rahatladıklarını belirttiler. Hırsızlar tarafından iş makinaları ile sökülen demir kapıların yerine şimdi demir parmaklıklar çakıldı.

Çevre sakinleri hırsızların yeni monte edilen demir parmaklıkların da çalınmaması için bölgedeki tedbirlerin arttırılmasını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.