Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nevruz konukları Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

GÜNCEL 21.03.2017 - 16:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2793+ kez okundu.
 

Nevruz konukları Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Baharın ve kardeşliğin coşkusu olarak adlandırılan Nevruz Bayramı için Nazilli’ye gelen yabancı guruplar, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Nevruz Bayramı’nda gösterileri ile renk katacak olan Ukrayna, Kazakistan, KKTC, Kuzey Osetya Cumhuriyeti’nden gelen misafir guruplar, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Misafirlerini makam odasının kapısında karşılayan Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, misafirlerinin ziyaretinin kendini çok mutlu ettiğini ifade etti. Kendilerini misafir etmekten dolayı heyecanlı olduklarını belirten Alıcık, “Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Etle tırnak birbirinden ayrılmaz. Sizleri Nazilli’de görmek ve ağırlamak ayrı bir şeref. Hoş geldiniz Nazilli’ye” dedi. Başkan Haluk Alıcık, ziyaret kabulünde bu yıl 7.’si yapılan Nazilli Belediyesi Uluslararası Nevruz Bayramı kutlamalarına renk katacak olmalarından dolayı misafirlerine tek tek teşekkür ederken ülkelerin grup liderleri ile kısa sohbetler etti. Alıcı,k bu sohbetlerde Nevruz ve Nazilli hakkındaki düşüncelerini dinledi. Ziyaret sonunda misafirler ülkelerini simgeleyen çeşitli hediyeleri Alıcık'a takdim etti.
Baharın ve kardeşliğin coşkusu olarak adlandırılan Nevruz Bayramı için Nazilli’ye gelen yabancı guruplar, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Nevruz Bayramı’nda gösterileri ile renk katacak olan Ukrayna, Kazakistan, KKTC, Kuzey Osetya Cumhuriyeti’nden gelen misafir guruplar, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Misafirlerini makam odasının kapısında karşılayan Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, misafirlerinin ziyaretinin kendini çok mutlu ettiğini ifade etti. Kendilerini misafir etmekten dolayı heyecanlı olduklarını belirten Alıcık, “Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Etle tırnak birbirinden ayrılmaz. Sizleri Nazilli’de görmek ve ağırlamak ayrı bir şeref. Hoş geldiniz Nazilli’ye” dedi.

Başkan Haluk Alıcık, ziyaret kabulünde bu yıl 7.’si yapılan Nazilli Belediyesi Uluslararası Nevruz Bayramı kutlamalarına renk katacak olmalarından dolayı misafirlerine tek tek teşekkür ederken ülkelerin grup liderleri ile kısa sohbetler etti. Alıcı,k bu sohbetlerde Nevruz ve Nazilli hakkındaki düşüncelerini dinledi. Ziyaret sonunda misafirler ülkelerini simgeleyen çeşitli hediyeleri Alıcık'a takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.