Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Neslihan, gözyaşlarıyla uğurlandı

ASAYİŞ 02.02.2019 - 17:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3614+ kez okundu.
 

Neslihan, gözyaşlarıyla uğurlandı

Neslihan, dua ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

AYDIN - Aydın’ın Köşk İlçesi’ne bağlı Ilıdağ Mahallesi’nden tedavi için geldiği hastanenin karşısında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Neslihan Dere, dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninden, Neslihan’ın yakınlarının ağıtları yürekleri dağladı. Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ Mahallesi’nde yaşayan Neslihan Dere, dün sabah saatlerinde eşi Hamza Dere ile birlikte tedavi için Aydın’daki özel bir hastaneye gelmişti. Henüz 1.5 yıllık evli olan genç çifti hastane çıkışı yaşadıkları talihsiz kaza ayırdı. Efeler İlçe merkezi Efeler Mahallesi’ndeki özel hastaneden çıkıp, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Neslihan Dere’ye, önce özel bir firmaya ait 09 DL 861 plakalı su dağıtım aracı çarptı. Su dağıtım aracı, çarptığı Neslihan’ı yolun karşı şeridine fırlatınca, bu sırada İzmir yönüne seyir halinde olan 35 DKY 66 plakalı otomobilin altında kalan genç kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı’nın ve Adli Tıp Kurumu’nun incelemesinin ardından köyüne getirilen Neslihan’ın tabutu ile karşılaşan yakınları adeta yıkıldı. Neslihan Dere, yüzlerce kişinin katıldığı cenaze törenin ardından köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Neslihan, dua ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

AYDIN - Aydın’ın Köşk İlçesi’ne bağlı Ilıdağ Mahallesi’nden tedavi için geldiği hastanenin karşısında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Neslihan Dere, dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninden, Neslihan’ın yakınlarının ağıtları yürekleri dağladı.

Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ Mahallesi’nde yaşayan Neslihan Dere, dün sabah saatlerinde eşi Hamza Dere ile birlikte tedavi için Aydın’daki özel bir hastaneye gelmişti. Henüz 1.5 yıllık evli olan genç çifti hastane çıkışı yaşadıkları talihsiz kaza ayırdı. Efeler İlçe merkezi Efeler Mahallesi’ndeki özel hastaneden çıkıp, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Neslihan Dere’ye, önce özel bir firmaya ait 09 DL 861 plakalı su dağıtım aracı çarptı. Su dağıtım aracı, çarptığı Neslihan’ı yolun karşı şeridine fırlatınca, bu sırada İzmir yönüne seyir halinde olan 35 DKY 66 plakalı otomobilin altında kalan genç kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Savcılığı’nın ve Adli Tıp Kurumu’nun incelemesinin ardından köyüne getirilen Neslihan’ın tabutu ile karşılaşan yakınları adeta yıkıldı. Neslihan Dere, yüzlerce kişinin katıldığı cenaze törenin ardından köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.