Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Neşet Ertaş Efeler'de türküleri ile anılacak

GÜNCEL 19.11.2018 - 18:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2296+ kez okundu.
 

Neşet Ertaş Efeler'de türküleri ile anılacak

Ünlü Türk Halk Müziği Ozanı Neşet Ertaş’ın, vefatının 6. yıl dönümü dolayısıyla Efeler'de türküleri ile anılacağı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından 20 Kasım 2018 Salı (yarın akşam) saat: 20.00'da Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda 'Neşet Ertaş Türküleri Konseri' düzenlenecek. Erkut Özkan ve Sedat Yavaş'ın konuk sanatçı olarak katılacağı konserde bozkırın tezenesi Neşet Ertaş vefatının 6. yıl dönümünde türküleri ile anılacak. Şef Nedim Tarımcıoğlu'nun yönetimindeki koro ve konuk sanatçılar tarafından Ertaş'ın birbirinden değerli eserlerini seslendirilecek. Etkinliklerin vatandaşların katılımları ile daha da anlam kazandığını söyleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, konsere tüm Efeler halkını davet etti.  
Ünlü Türk Halk Müziği Ozanı Neşet Ertaş’ın, vefatının 6. yıl dönümü dolayısıyla Efeler'de türküleri ile anılacağı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, Efeler Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından 20 Kasım 2018 Salı (yarın akşam) saat: 20.00'da Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda 'Neşet Ertaş Türküleri Konseri' düzenlenecek. Erkut Özkan ve Sedat Yavaş'ın konuk sanatçı olarak katılacağı konserde bozkırın tezenesi Neşet Ertaş vefatının 6. yıl dönümünde türküleri ile anılacak. Şef Nedim Tarımcıoğlu'nun yönetimindeki koro ve konuk sanatçılar tarafından Ertaş'ın birbirinden değerli eserlerini seslendirilecek.

Etkinliklerin vatandaşların katılımları ile daha da anlam kazandığını söyleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, konsere tüm Efeler halkını davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.