Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nereden nereye...

SPOR 12.09.2015 - 12:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4059+ kez okundu.
 

Nereden nereye...

Geçtiğimiz yılı Galatasaray'da kadro dışı olarak geçiren ve sezon başında takımdan ayrılan Emmanuel Eboue, Güney Kıbrıs'a transfer oluyor.

Galatasaray'daki son sezonunu kadro dışı geçiren ve 2014/2015 sezonunun ardından sarı-kırmızılı kulüpten ayrılan Fildişili yıldız Emmanuel Eboue, henüz yeni bir kulüple anlaşmadı. Belçika basını, 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun futbol kariyerini sürpriz bir karar alarak Güney Kıbrıs'ta sürdüreceğini iddia etti. LARNACA İLE GÖRÜŞÜYOR Belçika'dan da talipleri olan Eboue'nin bir süredir Güney Kıbrıs temsilcisi AEK Larnaca ile görüştüğü belirtilirken, bu transferin kısa süre içerisinde biteceği iddia edildi TANIDIK İKİ İSİM 42 yaşındaki İspanyol teknik adam Thomas Christiansen'in çalıştırdığı AEK Larnaca'da daha önce La Liga'da forma giymiş Joan Campasol ve Juanma Ortiz gibi isimler de forma giyiyor. Eboue'nin adı transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile anılmıştı.
Geçtiğimiz yılı Galatasaray'da kadro dışı olarak geçiren ve sezon başında takımdan ayrılan Emmanuel Eboue, Güney Kıbrıs'a transfer oluyor.

Galatasaray'daki son sezonunu kadro dışı geçiren ve 2014/2015 sezonunun ardından sarı-kırmızılı kulüpten ayrılan Fildişili yıldız Emmanuel Eboue, henüz yeni bir kulüple anlaşmadı. Belçika basını, 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun futbol kariyerini sürpriz bir karar alarak Güney Kıbrıs'ta sürdüreceğini iddia etti.

LARNACA İLE GÖRÜŞÜYOR

Belçika'dan da talipleri olan Eboue'nin bir süredir Güney Kıbrıs temsilcisi AEK Larnaca ile görüştüğü belirtilirken, bu transferin kısa süre içerisinde biteceği iddia edildi

TANIDIK İKİ İSİM

42 yaşındaki İspanyol teknik adam Thomas Christiansen'in çalıştırdığı AEK Larnaca'da daha önce La Liga'da forma giymiş Joan Campasol ve Juanma Ortiz gibi isimler de forma giyiyor.

Eboue'nin adı transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile anılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.