Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nepal'de yine deprem

SANAT 12.05.2015 - 11:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3885+ kez okundu.
 

Nepal'de yine deprem

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, Nepal'in kuzeydoğusunda 7,4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Nepal'de iki hafta önce meydana gelen 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından bugün şiddetli bir sarsıntı daha meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, Nepal'in kuzeydoğusunda 7,4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Merkezin internet sitesinde yapılan açıklamada, Nepal'in başkenti Katmandu'da ve Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de hissedilen depremin, Katmandu'dan 83 kilometre uzaklıkta ve 18,5 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. 25 Nisan'da tarihinin en büyük ikinci depremi ile sarsılan Nepal'de son verilere göre 7 bin 700 kişi hayatını kaybetmiş, 452 kişi kaybolmuştu. Ülke genelinde 649 bin 798 kişi ise evlerini kaybetti ya da terk etmek zorunda kaldı.
ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, Nepal'in kuzeydoğusunda 7,4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Nepal'de iki hafta önce meydana gelen 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından bugün şiddetli bir sarsıntı daha meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, Nepal'in kuzeydoğusunda 7,4 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.
Merkezin internet sitesinde yapılan açıklamada, Nepal'in başkenti Katmandu'da ve Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de hissedilen depremin, Katmandu'dan 83 kilometre uzaklıkta ve 18,5 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.
25 Nisan'da tarihinin en büyük ikinci depremi ile sarsılan Nepal'de son verilere göre 7 bin 700 kişi hayatını kaybetmiş, 452 kişi kaybolmuştu. Ülke genelinde 649 bin 798 kişi ise evlerini kaybetti ya da terk etmek zorunda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.