Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nefes kesen kazı operasyonu

ASAYİŞ 06.12.2016 - 16:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1978+ kez okundu.
 

Nefes kesen kazı operasyonu

Aydın Jandarma Komutanlığı Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı’nın duyum üzerine başlattığı izinsiz kazı operasyonu, sanıkların yakalanmasıyla sonuçlandı.

AYDIN- Filmleri aratmayacak bir takip ve operasyonla yakalanan kaçak kazıcılar, Germencik İlçesi Mursallı Mahallesi Çamurçukuru Mevkii’ne gece saat 22.00 sularında 48 YV 239 plakalı çekiciyle 48 LG 732 Dorse plakalı araçla paletle iş makinası (Ekskacatur) getirerek kaçak kazıya başladı. Edinilen bilgiye göre daha önce olay mahallinde tertibat alıp kaçak kazıcıları izleyen Jandarma ekipleri, ani baskınla izinsiz kazı yapan A.Ç., C.T., B.A., A.Ş., M.L.U., M.T., S.S., H.B., V.Ö., A.D., M.Y.T. ve S.D. isimli şahıslarla kamu personeli olan H.Ö., E.D. ve A.M, olmak üzere 15 kişiyi yakaladı. Olay yerinden kaçtığı tespit edilen yine kamu personeli Y.G.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Yakalanan sanıklar, adli makamların talimatı üzerine gözaltına alındı.
Aydın Jandarma Komutanlığı Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı’nın duyum üzerine başlattığı izinsiz kazı operasyonu, sanıkların yakalanmasıyla sonuçlandı.

AYDIN- Filmleri aratmayacak bir takip ve operasyonla yakalanan kaçak kazıcılar, Germencik İlçesi Mursallı Mahallesi Çamurçukuru Mevkii’ne gece saat 22.00 sularında 48 YV 239 plakalı çekiciyle 48 LG 732 Dorse plakalı araçla paletle iş makinası (Ekskacatur) getirerek kaçak kazıya başladı.

Edinilen bilgiye göre daha önce olay mahallinde tertibat alıp kaçak kazıcıları izleyen Jandarma ekipleri, ani baskınla izinsiz kazı yapan A.Ç., C.T., B.A., A.Ş., M.L.U., M.T., S.S., H.B., V.Ö., A.D., M.Y.T. ve S.D. isimli şahıslarla kamu personeli olan H.Ö., E.D. ve A.M, olmak üzere 15 kişiyi yakaladı. Olay yerinden kaçtığı tespit edilen yine kamu personeli Y.G.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yakalanan sanıklar, adli makamların talimatı üzerine gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.