Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nedim Kaplan 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı

GÜNCEL 24.11.2020 - 12:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2412+ kez okundu.
 

Nedim Kaplan 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

KOÇARLI - Başkan Kaplan mesajında şu sözlere yer verdi: "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen ünvanının verildiği 24 Kasım tarihi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğumunun 100. Yıl dönümü olan 1981 yılından bu yana Öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Ülkemizi etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle, siz değerli Öğretmenlerimizin öğrencilerinden ayrı bir 24 Kasım kutlamasının üzüntüsü içerisindeyiz. Ama biliyoruz ki; kendini mesleğine ve eğitime adamış siz değerli Öğretmenlerimiz, bu süreç içerisinde de gönül verdiğiniz eğitim ve öğretimi en iyi şekilde gerçekleştirecek ve öğrencilerimizin hayatına bir şekilde dokunacaksınız. Öğretmenlik sadece bir meslek değil, okul çağında ki her çocuğun hayata atıldığı ilk gün itibariyle yetişmesinde ve eğitiminde alın teri ve emek gerektiren kutsal bir görevdir.  Öğretmen yalnızca kalem ve defter ile yazılan bir harfi öğreten değil; kendini bilen, geliştiren ve daima aydınlık geleceğe ilerleyen, öğrenmek ve öğretmekten hiç yılmayan bir toplum anlayışının gelecek nesillere aktarılmasının mimarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gelecek nesillerimizi özveri ile yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü saygı ve minnet duyguları ile kutluyor, şehit öğretmenlerimizi dua ve rahmetle anıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun."
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

KOÇARLI - Başkan Kaplan mesajında şu sözlere yer verdi:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen ünvanının verildiği 24 Kasım tarihi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğumunun 100. Yıl dönümü olan 1981 yılından bu yana Öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır.

Ülkemizi etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle, siz değerli Öğretmenlerimizin öğrencilerinden ayrı bir 24 Kasım kutlamasının üzüntüsü içerisindeyiz. Ama biliyoruz ki; kendini mesleğine ve eğitime adamış siz değerli Öğretmenlerimiz, bu süreç içerisinde de gönül verdiğiniz eğitim ve öğretimi en iyi şekilde gerçekleştirecek ve öğrencilerimizin hayatına bir şekilde dokunacaksınız.

Öğretmenlik sadece bir meslek değil, okul çağında ki her çocuğun hayata atıldığı ilk gün itibariyle yetişmesinde ve eğitiminde alın teri ve emek gerektiren kutsal bir görevdir. 

Öğretmen yalnızca kalem ve defter ile yazılan bir harfi öğreten değil; kendini bilen, geliştiren ve daima aydınlık geleceğe ilerleyen, öğrenmek ve öğretmekten hiç yılmayan bir toplum anlayışının gelecek nesillere aktarılmasının mimarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gelecek nesillerimizi özveri ile yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü saygı ve minnet duyguları ile kutluyor, şehit öğretmenlerimizi dua ve rahmetle anıyorum.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.