Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Necdet İzgül: Çerçioğlu’nun varlığı bize güç veriyor

GENEL 13.03.2019 - 17:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3068+ kez okundu.
 

Necdet İzgül: Çerçioğlu’nun varlığı bize güç veriyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın ziraatına desteğinin sürdüğü bildirildi. Sakız koyunu, yerel tohum, köy pazarları, ekonomik gübre, süt üretimini artırmaya yönelik soğutma tankları gibi tarım ve hayvancılığa yönelik birbirinden değerli projeleri hayata geçirerek tüm zirai faaliyetlerde Aydınlının yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bu alanda bir yatırıma daha imza attı.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli’nin yüksek kesimlerinde yer alan mahallelerde bulunan tarımsal alanlarda yangına karşı ilk müdahalenin yapılması için 12 adet pompaj tankerini halkın hizmetine sunan Başkan Çerçioğlu’na bu desteklerinden dolayı Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgül teşekkür etti. Başkan İzgül, 12 pompaj tankerinin Kozdere, Ovacık-Ketenova, Aşağıyakacık, Bayındır, Hisarcık-Rahmanlar-Işıklar, Çaylı-Akpınar-Esentepe, Aksu, Derebaşı, Kavacık-Semailli, Aşağıörencik-Yukarıörencik-Çatak, Kızıldere-Bağcıllı ile Yaylapınar-Çobanlar mahallelerinde olmak üzere toplamda 22 mahallede faaliyet göstereceğini söyledi. Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgül konuyla ilgili verdiği demeçte şunları söyledi: “Nazilli ilçemizin merkeze uzak, yüksek ve engebeli kesimlerinde yer alan mahallelerinde olası yangınlara hızlıca müdahale edebilmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’ndan pompaj tankeri talebimiz oldu. Malumunuz yüksek kesimlerde çiftçilerimiz çeşitli alanlarda zirai faaliyetlerde bulunuyor. Olası yangınlara ivedilikle müdahale edilebilmesi ve tarım alanlarının korunması anlamında bu talebimize vakit kaybetmeden cevap verdi ve 12 adet pompaj tankeri göndererek çeşitli mahallelerimizin hizmetine sundu. Diğer taraftan çiftçilerimiz ihtiyaçları doğrultusunda ne zaman başvursak Büyükşehir Belediyesi ekiplerini gönderiyor.” Başkan Necdet İzgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydın tarımına ve hayvancılığına olan katkılarını da değerlendirerek, çiftçi ve üreticinin büyükşehir hizmetlerinden büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi. İzgül “Özlem Çerçioğlu’nun tarım ve hayvancılığa yönelik yaptığı proje ve yatırımlar ilimiz için hayati öneme sahip. Üreticiler memnun ve müteşekkir. Her şeyden önce bir Nazillili olan, hemşerimiz olan Özlem Çerçioğlu’nun varlığı bizlere güç veriyor. Tüm destek ve ilgisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın ziraatına desteğinin sürdüğü bildirildi. Sakız koyunu, yerel tohum, köy pazarları, ekonomik gübre, süt üretimini artırmaya yönelik soğutma tankları gibi tarım ve hayvancılığa yönelik birbirinden değerli projeleri hayata geçirerek tüm zirai faaliyetlerde Aydınlının yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bu alanda bir yatırıma daha imza attı.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli’nin yüksek kesimlerinde yer alan mahallelerde bulunan tarımsal alanlarda yangına karşı ilk müdahalenin yapılması için 12 adet pompaj tankerini halkın hizmetine sunan Başkan Çerçioğlu’na bu desteklerinden dolayı Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgül teşekkür etti.

Başkan İzgül, 12 pompaj tankerinin Kozdere, Ovacık-Ketenova, Aşağıyakacık, Bayındır, Hisarcık-Rahmanlar-Işıklar, Çaylı-Akpınar-Esentepe, Aksu, Derebaşı, Kavacık-Semailli, Aşağıörencik-Yukarıörencik-Çatak, Kızıldere-Bağcıllı ile Yaylapınar-Çobanlar mahallelerinde olmak üzere toplamda 22 mahallede faaliyet göstereceğini söyledi.

Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgül konuyla ilgili verdiği demeçte şunları söyledi:

“Nazilli ilçemizin merkeze uzak, yüksek ve engebeli kesimlerinde yer alan mahallelerinde olası yangınlara hızlıca müdahale edebilmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’ndan pompaj tankeri talebimiz oldu. Malumunuz yüksek kesimlerde çiftçilerimiz çeşitli alanlarda zirai faaliyetlerde bulunuyor. Olası yangınlara ivedilikle müdahale edilebilmesi ve tarım alanlarının korunması anlamında bu talebimize vakit kaybetmeden cevap verdi ve 12 adet pompaj tankeri göndererek çeşitli mahallelerimizin hizmetine sundu. Diğer taraftan çiftçilerimiz ihtiyaçları doğrultusunda ne zaman başvursak Büyükşehir Belediyesi ekiplerini gönderiyor.”

Başkan Necdet İzgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydın tarımına ve hayvancılığına olan katkılarını da değerlendirerek, çiftçi ve üreticinin büyükşehir hizmetlerinden büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi. İzgül “Özlem Çerçioğlu’nun tarım ve hayvancılığa yönelik yaptığı proje ve yatırımlar ilimiz için hayati öneme sahip. Üreticiler memnun ve müteşekkir. Her şeyden önce bir Nazillili olan, hemşerimiz olan Özlem Çerçioğlu’nun varlığı bizlere güç veriyor. Tüm destek ve ilgisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.