Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli’ye yeni bir eczane

TEKNOLOJİ 09.03.2016 - 05:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 5394+ kez okundu.
 

Nazilli’ye yeni bir eczane

Kuyucak’ta 16 senedir hizmet veren Eczacı Feray Özsoylar işyerini Nazilli ana karayolun üzerinde Referans Hastanesi yanına taşıdı.

Görkemli bir açılışla iş başı yapan Feray Eczanesi sahibi Feray Özsoylar Kuyucak’tan gelmenin çok zor olduğunu belirterek, “Ben orada Kuyucak halkına çok alışmıştım. Fakat çocuklarımın tahsili nedeni ile Nazilli’ye taşınmak zorunluluğum doğdu. Şimdi burada tüm hemşerilerimize hizmet vermekten mutluluk duyacağım” dedi. Eczacılık mesleğini çok sevdiğini ifade eden Özsoylar, bize gelen hastalarımıza doğru ilaç vermekten onların tedavi olmasında etken olmaktan çok gurur duyuyorum diyerek yeni açılan işyerinden Eczacılık okumak isteyen öğrencilerimize de işinizi sevin severek yapın. Başarı insan odaklı olup insanların sağlığını düzeltmek ve korumak birinci vazifeniz olmalı diyerek, 16 yıllık eczacılık hayatı boyunca hiç bir hastaya kötü söz ve davranışta bulunmadıklarını, ellerinden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalıştıkları söyledi.
Kuyucak’ta 16 senedir hizmet veren Eczacı Feray Özsoylar işyerini Nazilli ana karayolun üzerinde Referans Hastanesi yanına taşıdı.

Görkemli bir açılışla iş başı yapan Feray Eczanesi sahibi Feray Özsoylar Kuyucak’tan gelmenin çok zor olduğunu belirterek, “Ben orada Kuyucak halkına çok alışmıştım. Fakat çocuklarımın tahsili nedeni ile Nazilli’ye taşınmak zorunluluğum doğdu. Şimdi burada tüm hemşerilerimize hizmet vermekten mutluluk duyacağım” dedi.

Eczacılık mesleğini çok sevdiğini ifade eden Özsoylar, bize gelen hastalarımıza doğru ilaç vermekten onların tedavi olmasında etken olmaktan çok gurur duyuyorum diyerek yeni açılan işyerinden Eczacılık okumak isteyen öğrencilerimize de işinizi sevin severek yapın. Başarı insan odaklı olup insanların sağlığını düzeltmek ve korumak birinci vazifeniz olmalı diyerek, 16 yıllık eczacılık hayatı boyunca hiç bir hastaya kötü söz ve davranışta bulunmadıklarını, ellerinden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalıştıkları söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.