Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli’ye şehit ateşi düştü

ASAYİŞ 27.10.2017 - 16:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2263+ kez okundu.
 

Nazilli’ye şehit ateşi düştü

İzmir’de bu sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada yaşamını kaybeden 2 polis memurundan 24 yaşındaki Tolga Hakyimez’in Aydın’ın Nazilli İlçesinden olduğu öğrenildi.

AYDIN- Acı haberi duyan aile, cenazeyi almak için İzmir’e gitti. Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Tolga Hakyimez'in cenazesinin Nazilli’ye bağlı kırsal Pirlibey Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. Bilindiği gibi bugün sabah saat 06.30 sıralarında Kazımdirik Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen kazada aynı araçta bulunan 2 polis memuru şehit düşmüştü. Konak yönünden Bornova istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 45 HA 1632 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir otomobil tarafından sıkıştırılmış, bunun üzerine 5 polis memurunun bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton direğe çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan polis memurları 27 yaşındaki Erdem Öge ve 24 yaşındaki Tolga Hakyimez şehit düşmüştü. Acı haberi alan Hakyimez'in ailesi İzmir'e gitti. Aslen Pirlibey Mahallesi’nden olan ailenin Nazilli’de ikamet ettiği öğrenilirken, cenazenin Pirlibey Mahallesi’nde Cumartesi günü öğle namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
İzmir’de bu sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada yaşamını kaybeden 2 polis memurundan 24 yaşındaki Tolga Hakyimez’in Aydın’ın Nazilli İlçesinden olduğu öğrenildi.

AYDIN- Acı haberi duyan aile, cenazeyi almak için İzmir’e gitti. Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Tolga Hakyimez'in cenazesinin Nazilli’ye bağlı kırsal Pirlibey Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Bilindiği gibi bugün sabah saat 06.30 sıralarında Kazımdirik Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen kazada aynı araçta bulunan 2 polis memuru şehit düşmüştü.

Konak yönünden Bornova istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 45 HA 1632 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir otomobil tarafından sıkıştırılmış, bunun üzerine 5 polis memurunun bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton direğe çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan polis memurları 27 yaşındaki Erdem Öge ve 24 yaşındaki Tolga Hakyimez şehit düşmüştü.

Acı haberi alan Hakyimez'in ailesi İzmir'e gitti. Aslen Pirlibey Mahallesi’nden olan ailenin Nazilli’de ikamet ettiği öğrenilirken, cenazenin Pirlibey Mahallesi’nde Cumartesi günü öğle namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.