Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazilli’nin Temizlik Birimi çiçek açtırıyor

GÜNCEL 12.11.2016 - 19:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2829+ kez okundu.
 

Nazilli’nin Temizlik Birimi çiçek açtırıyor

Nazilli Belediyesi Evde Temizlik Birimi ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine temizlik hizmeti vermeye devam ediyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi bünyesinde oluşturulan Evde Temizlik Birimi’nin ihtiyaç sahibi kişilerin evlerinde temizlik hizmeti vermeye devam ettiği bildirildi. Hafta içi her gün mesai saatlerinde devam eden uygulamanın, 2009 yerel seçimlerinde başkanlığa seçilen Haluk Alıcık’ın, ilk uygulamaya koyduğu hizmetlerden biri olarak yaklaşık yedi yıldır hiç aksatılmadan uygulandığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi, ilçe sınırlarında oturan 65 yaş üzeri yaşlı, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilere verilen evde temizlik hizmetinden, bu gün itibari ile yaklaşık 800 kişi yararlanıyor. Temizlik hizmetinden yararlanmak isteyenlerin başvurularını titizlikle değerlendirmelerini yapan Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, birimi kendisine bağlı olarak çalışan evde temizlik ekibini ihtiyaç sahiplerine yönlendiriyor. Maddi ve manevi olarak gerçek ihtiyaç sahibi kişilerin bu hizmetten yararlanarak büyük mutluluk duyduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi: "Önceliğimizi evlerini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza verdik. Çünkü herkesin evine temizlikçi tutması kolay değil. Ekonomik güç gerektirir. 10 kişiden oluşan evde temizlik birimi günlük program dâhilinde 3 ayrı grup olarak günde 3 ayrı evi temizliyor. Bu temizlikler her evde periyodik olarak ayda bir yapılıyor. Ev ortamında yaşlıyı desteklemek ve yaşlının toplumdan soyutlanmadan yaşamına devam etmesini sağlamak amacıyla verilen bu temizlik hizmeti ile ekiplerimiz yaşlılarımızın evlerini silip süpürüp, çiçek gibi yapıyor. Yaşamlarını sürdürdükleri evlerinin temizliğini yapmamız onların sağlık açısından da rahatlamalarına destek oluyor. Yaşlılarımız geçmişle günümüz arasında köprü kuran, kültürel değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlayan en kıymetli hazinelerimiz. Onların evlerinin temizliğini yapmak, halısını perdesini yıkamak varsa çamaşırını bulaşığını temizlemek hepimizin görevi. Özellikle ihtiyaç sahibi olan yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, onlara gerekli ilgi ve alakayı göstermek, toplum olarak hepimizin sorumluluğu. Biz Nazilli Belediyesi olarak yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşımıza gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz."
Nazilli Belediyesi Evde Temizlik Birimi ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine temizlik hizmeti vermeye devam ediyor.

AYDIN- Nazilli Belediyesi bünyesinde oluşturulan Evde Temizlik Birimi’nin ihtiyaç sahibi kişilerin evlerinde temizlik hizmeti vermeye devam ettiği bildirildi.

Hafta içi her gün mesai saatlerinde devam eden uygulamanın, 2009 yerel seçimlerinde başkanlığa seçilen Haluk Alıcık’ın, ilk uygulamaya koyduğu hizmetlerden biri olarak yaklaşık yedi yıldır hiç aksatılmadan uygulandığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi, ilçe sınırlarında oturan 65 yaş üzeri yaşlı, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilere verilen evde temizlik hizmetinden, bu gün itibari ile yaklaşık 800 kişi yararlanıyor. Temizlik hizmetinden yararlanmak isteyenlerin başvurularını titizlikle değerlendirmelerini yapan Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, birimi kendisine bağlı olarak çalışan evde temizlik ekibini ihtiyaç sahiplerine yönlendiriyor.

Maddi ve manevi olarak gerçek ihtiyaç sahibi kişilerin bu hizmetten yararlanarak büyük mutluluk duyduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi:

"Önceliğimizi evlerini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza verdik. Çünkü herkesin evine temizlikçi tutması kolay değil. Ekonomik güç gerektirir. 10 kişiden oluşan evde temizlik birimi günlük program dâhilinde 3 ayrı grup olarak günde 3 ayrı evi temizliyor. Bu temizlikler her evde periyodik olarak ayda bir yapılıyor. Ev ortamında yaşlıyı desteklemek ve yaşlının toplumdan soyutlanmadan yaşamına devam etmesini sağlamak amacıyla verilen bu temizlik hizmeti ile ekiplerimiz yaşlılarımızın evlerini silip süpürüp, çiçek gibi yapıyor.

Yaşamlarını sürdürdükleri evlerinin temizliğini yapmamız onların sağlık açısından da rahatlamalarına destek oluyor. Yaşlılarımız geçmişle günümüz arasında köprü kuran, kültürel değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlayan en kıymetli hazinelerimiz. Onların evlerinin temizliğini yapmak, halısını perdesini yıkamak varsa çamaşırını bulaşığını temizlemek hepimizin görevi.

Özellikle ihtiyaç sahibi olan yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, onlara gerekli ilgi ve alakayı göstermek, toplum olarak hepimizin sorumluluğu. Biz Nazilli Belediyesi olarak yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşımıza gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.