Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’nin gururu oldu

SPOR 11.04.2017 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3222+ kez okundu.
 

Nazilli’nin gururu oldu

Sümeyye halterde kazandığı bronzla Nazilli’nin gururu oldu

AYDIN- Nazilli Belediyesporun milli haltercisi Sümeyye Kentli, başarısını paylaşmak için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 58 kiloda Türkiye'yi temsil eden Sümeyye Kentli, silkmede aldığı bronz madalyası ile Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı. Hırvatistan'ın Split kentinde düzenlenen şampiyonada, 86 kiloluk kaldırışıyla koparmada 10. sırayı alan Nazilli Belediyespor'un haltercisi Sümeyye Kentli, 116 kilo kaldırdığı silkmede bronz madalyanın sahibi oldu. Sümeyye, toplam değerlendirmede ise 202 kiloyla 7'nciliği elde ederek Türkiye’nin ve Nazilli’nin gururu oldu. Sümeyye’nin başarılı performansından dolayı büyük onur ve gurur duyduklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sümeyye Split’te bronz madalya alarak Nazillimizi ve ülkemizi gururlandırdı, yüzümüzü güldürdü. Sporcumuzun başarısını televizyondan izledim ve çok gururlandım. Evladımıza ve onu yetiştiren Meliha Hocamıza çok teşekkür ediyorum.  Sporcularımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Nazilli Belediyespor olarak sadece futbola önem vermiyoruz. Birçok branşta başarılı sporcular yetiştiriyoruz. Özellikle salon sporlarında da çok iyi yerlere geleceğiz. Sümeyye gelecek yıllarda İnşallah daha başarılı olacak.  Nazilli Belediyesi olarak sporcumuzun her daim yanındayız” dedi. Sümeyye Kentli’nin bu başarıyı göstermesinde Belediye Başkanı Haluk Alıcık, faktörünün çok olduğunu ifade eden Antrenör Meliha Sarıkoca, “Öncelikle Kaymakamımız İbrahim Küçük beye ve Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a çok teşekkür ediyoruz. Desteklerini hiçbir şekilde esirgemediler. Nazilli Belediyespor’u ve Ülkemizi temsil etmekten çok büyük onur ve gurur duyduk. Bu gün Sümeyye Nazillili çocuklarımıza ve gençlerimize bir rol model oldu. Örnek olan Sümeyye sayesinde Nazilli’den çok iyi sporcular yetiştireceğimize inanıyorum” diye konuştu. Müsabakalarda oldukça heyecanlı olduğunu belirten Sümeyye, “İlk defa katıldığım Avrupa Halter Şampiyonası’nda doğal olarak oldukça heyecanlı idim. Ancak bana sağlanan destekler ve tabii ki de hocam sayesinde kendime güvenim tamdı. Ben çok mutluyum. Özellikle Nazilli’yi ve ülkemi temsil etmiş olmaktan dolayı gururluyum. O duygu tarif edilmez ancak yaşanır” dedi.
Sümeyye halterde kazandığı bronzla Nazilli’nin gururu oldu

AYDIN- Nazilli Belediyesporun milli haltercisi Sümeyye Kentli, başarısını paylaşmak için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 58 kiloda Türkiye'yi temsil eden Sümeyye Kentli, silkmede aldığı bronz madalyası ile Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Hırvatistan'ın Split kentinde düzenlenen şampiyonada, 86 kiloluk kaldırışıyla koparmada 10. sırayı alan Nazilli Belediyespor'un haltercisi Sümeyye Kentli, 116 kilo kaldırdığı silkmede bronz madalyanın sahibi oldu. Sümeyye, toplam değerlendirmede ise 202 kiloyla 7'nciliği elde ederek Türkiye’nin ve Nazilli’nin gururu oldu.

Sümeyye’nin başarılı performansından dolayı büyük onur ve gurur duyduklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sümeyye Split’te bronz madalya alarak Nazillimizi ve ülkemizi gururlandırdı, yüzümüzü güldürdü. Sporcumuzun başarısını televizyondan izledim ve çok gururlandım. Evladımıza ve onu yetiştiren Meliha Hocamıza çok teşekkür ediyorum.  Sporcularımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Nazilli Belediyespor olarak sadece futbola önem vermiyoruz. Birçok branşta başarılı sporcular yetiştiriyoruz. Özellikle salon sporlarında da çok iyi yerlere geleceğiz. Sümeyye gelecek yıllarda İnşallah daha başarılı olacak.  Nazilli Belediyesi olarak sporcumuzun her daim yanındayız” dedi.

Sümeyye Kentli’nin bu başarıyı göstermesinde Belediye Başkanı Haluk Alıcık, faktörünün çok olduğunu ifade eden Antrenör Meliha Sarıkoca, “Öncelikle Kaymakamımız İbrahim Küçük beye ve Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a çok teşekkür ediyoruz. Desteklerini hiçbir şekilde esirgemediler. Nazilli Belediyespor’u ve Ülkemizi temsil etmekten çok büyük onur ve gurur duyduk. Bu gün Sümeyye Nazillili çocuklarımıza ve gençlerimize bir rol model oldu. Örnek olan Sümeyye sayesinde Nazilli’den çok iyi sporcular yetiştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Müsabakalarda oldukça heyecanlı olduğunu belirten Sümeyye, “İlk defa katıldığım Avrupa Halter Şampiyonası’nda doğal olarak oldukça heyecanlı idim. Ancak bana sağlanan destekler ve tabii ki de hocam sayesinde kendime güvenim tamdı. Ben çok mutluyum. Özellikle Nazilli’yi ve ülkemi temsil etmiş olmaktan dolayı gururluyum. O duygu tarif edilmez ancak yaşanır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.