Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli'nin çehresi değişiyor

EKONOMİ 13.04.2016 - 17:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3550+ kez okundu.
 

Nazilli'nin çehresi değişiyor

Yol çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Pınarbaşı Mahallesi 5.etap toplu konutları batı kısmında iki ayrı yol açma çalışması yapıyor.

Nazilli Belediyesi tarafından yeni yolların açılması çalışmalarına devam ediliyor. Pınarbaşı Mahallesi 5.etap toplu konutları batısındaki 584 sokak ile 19 sokağın kesiştiği yolların 15 sokağa açılarak yeniden düzenleniyor. Ayrıca 32 daire etrafındaki 120 m uzunluğunda 12 m genişliğinde ve 19 sokak ile 584 sokağı 15 sokağa bağlayacak olan 80 m uzunluğunda 15 m genişliğinde yol çalışması Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılıyor. Açılan yolların stabilizesi tamamlanarak beton parke taşı döşeme çalışması için hazırlandı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yolların kenarına bordür döşenerek, kullanışlı ve modern görünüm sağlayarak beton parke döşeme çalışmaları yapılmasından sonra halkımızın hizmetine sunulacağını belirten Başkan Haluk Alıcık; “Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz ve Nazilli’nin çehresini değiştiriyoruz” dedi.
Yol çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Pınarbaşı Mahallesi 5.etap toplu konutları batı kısmında iki ayrı yol açma çalışması yapıyor.

Nazilli Belediyesi tarafından yeni yolların açılması çalışmalarına devam ediliyor. Pınarbaşı Mahallesi 5.etap toplu konutları batısındaki 584 sokak ile 19 sokağın kesiştiği yolların 15 sokağa açılarak yeniden düzenleniyor. Ayrıca 32 daire etrafındaki 120 m uzunluğunda 12 m genişliğinde ve 19 sokak ile 584 sokağı 15 sokağa bağlayacak olan 80 m uzunluğunda 15 m genişliğinde yol çalışması Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılıyor. Açılan yolların stabilizesi tamamlanarak beton parke taşı döşeme çalışması için hazırlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yolların kenarına bordür döşenerek, kullanışlı ve modern görünüm sağlayarak beton parke döşeme çalışmaları yapılmasından sonra halkımızın hizmetine sunulacağını belirten Başkan Haluk Alıcık; “Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz ve Nazilli’nin çehresini değiştiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.