Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazillili Teğmen Van’da şehit düştü

ASAYİŞ 23.11.2018 - 10:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2307+ kez okundu.
 

Nazillili Teğmen Van’da şehit düştü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ve 6 ay önce evlendiği öğrenilen Teğmen Muhammed Can Sevim, askeri aracın devrilmesi sonucu geçirdiği kazada şehit düştüğü bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Van’da öğle saatlerinde, Çaldıran Doğubayazıt karayolu üzerindeki Demircik Mahallesi yakınında devriye görevi yapan askeri araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. Kazada ağır yaralanan ünlü futbol menajeri Cahit Sevim’in oğlu Teğmen Muhammed Can Sevim hastanede şehit oldu. Meydana gelen kazada, Nazilli Teğmen Muhammed Can Sevim ağır yaralanırken, araçtaki diğer 3 askerde yaralandı. Yaralı askerler olay yerine gelen ambulanslarla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma ve Bölge Eğitim Araştırma Hastaneleri’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan daha 6 ay önce evlenen Nazillili Teğmen Muhammed Can Sevim, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Şehidin acı haberini ailesine bildirmek için, ilçe protokolü gece saatlerinde Nazilli Altıntaş Mahallesi Namık Kemal Caddesi, Arslanlı Mahallesi ve Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan aile bireylerinin evlerine ulaştı. Anne ve babasının ayrı olan şehidin, 3 ayrı adresine giden İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Askerlik Şube Başkanı Per. Asb. Kd. Üçvş. Ahmet Dicle ve diğer askeri mülki erkan, aileye acı haberi verdi. Acı haberi alan şehidin yakınları sinir krizleri geçirirken, sağlık ekipleri şehit evinin önünde hazır bekletildi. İlçe Protokolü’nün yanı sıra, AK Parti 24. Dönem Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli Belediyesi Eski Başkanları’ndan Esat Ergüler, siyasi parti temsilcileri ve acı haberi alan Sevim Ailesi’nin yakınları evlerinin önüne akın ederken, ünlü futbol menajeri Cahit Sevim'in oğlu olan şehit Teğmen Can Sevim'in, 6 ay önce evlilik yaptığı ve eşinin de 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Sevim ile aynı araçta bulunan 3 askerin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Acı haberi alan Nazilli’deki Futbol Menajeri baba Cahit Sevim ve ayrı olduğu eşi ile yakınları, acı haberi İlçe protokol üyelerinden öğrendi. Arslanlı Mahallesi’ndeki evine giden Kaymakam İbrahim Küçük başta olmak üzere, İlçe Garnizon Komutanı ve sağlık ekipleri acı haberi aileye verdi. Dev Türk Bayrağı’nın asıldığı eve Sevim Ailesi’nin yakınları ve dostları akın etti. Şehit Sevim’in cenazesinin bugün Van’dan Nazilli’ye getirilerek, ikindi vakti düzenlenecek olan askeri törenin ardından toprağa verileceği ifade edildi.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ve 6 ay önce evlendiği öğrenilen Teğmen Muhammed Can Sevim, askeri aracın devrilmesi sonucu geçirdiği kazada şehit düştüğü bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Van’da öğle saatlerinde, Çaldıran Doğubayazıt karayolu üzerindeki Demircik Mahallesi yakınında devriye görevi yapan askeri araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. Kazada ağır yaralanan ünlü futbol menajeri Cahit Sevim’in oğlu Teğmen Muhammed Can Sevim hastanede şehit oldu.

Meydana gelen kazada, Nazilli Teğmen Muhammed Can Sevim ağır yaralanırken, araçtaki diğer 3 askerde yaralandı. Yaralı askerler olay yerine gelen ambulanslarla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma ve Bölge Eğitim Araştırma Hastaneleri’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan daha 6 ay önce evlenen Nazillili Teğmen Muhammed Can Sevim, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Şehidin acı haberini ailesine bildirmek için, ilçe protokolü gece saatlerinde Nazilli Altıntaş Mahallesi Namık Kemal Caddesi, Arslanlı Mahallesi ve Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan aile bireylerinin evlerine ulaştı. Anne ve babasının ayrı olan şehidin, 3 ayrı adresine giden İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Askerlik Şube Başkanı Per. Asb. Kd. Üçvş. Ahmet Dicle ve diğer askeri mülki erkan, aileye acı haberi verdi. Acı haberi alan şehidin yakınları sinir krizleri geçirirken, sağlık ekipleri şehit evinin önünde hazır bekletildi.

İlçe Protokolü’nün yanı sıra, AK Parti 24. Dönem Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli Belediyesi Eski Başkanları’ndan Esat Ergüler, siyasi parti temsilcileri ve acı haberi alan Sevim Ailesi’nin yakınları evlerinin önüne akın ederken, ünlü futbol menajeri Cahit Sevim'in oğlu olan şehit Teğmen Can Sevim'in, 6 ay önce evlilik yaptığı ve eşinin de 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Sevim ile aynı araçta bulunan 3 askerin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Acı haberi alan Nazilli’deki Futbol Menajeri baba Cahit Sevim ve ayrı olduğu eşi ile yakınları, acı haberi İlçe protokol üyelerinden öğrendi. Arslanlı Mahallesi’ndeki evine giden Kaymakam İbrahim Küçük başta olmak üzere, İlçe Garnizon Komutanı ve sağlık ekipleri acı haberi aileye verdi. Dev Türk Bayrağı’nın asıldığı eve Sevim Ailesi’nin yakınları ve dostları akın etti. Şehit Sevim’in cenazesinin bugün Van’dan Nazilli’ye getirilerek, ikindi vakti düzenlenecek olan askeri törenin ardından toprağa verileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.