Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Nazillili taekwondocular Türkiye şampiyonasında

SPOR 14.03.2019 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3074+ kez okundu.
 

Nazillili taekwondocular Türkiye şampiyonasında

Aydın’ın Nazilli ilçesi’nde çalışmalarını sürdüren Milli Sporcu Taekwondocu kardeşlerİN Ankara’da yarın başlayacak olan Türkiye Taekwondo şampiyonasına katılacağı bildirildi. Şampiyona öncesi İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük’ü makamında ziyaret ederek şampiyonluk sözü verdiler.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda Nazilli’de Gezgin Spor Okulu’nda antrenörlük de yapan Gezgin kardeşler, taekwondo, jimnastik, kick box ve zumba dersleri de veren Ege ve Denizhan Gezgin isimli kardeşler, ilçede sporun gelişmesi için büyük çaba sarfediyorlar. Denizhan Gezgin ve Ege Gezgin kardeşler yaptıkları açıklamada, “13-17 Mart 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonasına katılıyoruz. Geçtiğimiz 13-17 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında büyük erkekler kategorisinde her ikimizde şampiyon olduk. Zor bir spor ama biz çok çalışıyoruz. İnşallah Ankara’dan şampiyonlukla döneceğiz” dediler. Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’de konuşmasında Gezgin kardeşlere başarılar diledi. Kaymakam Küçük, “Nazillili gençlerimizin spora olan ilgisi gerçekten örnek bir davranış. Gençlerimizi kahve köşelerinden ayırmak ve spora alıştırma için çaba sarfediyorlar. İlçemize çok sayıda kupa ve madalya getiren bu sporcularımızın Ankara’dan da madalya ile dönmelerini bekliyoruz” dedi.
Aydın’ın Nazilli ilçesi’nde çalışmalarını sürdüren Milli Sporcu Taekwondocu kardeşlerİN Ankara’da yarın başlayacak olan Türkiye Taekwondo şampiyonasına katılacağı bildirildi. Şampiyona öncesi İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük’ü makamında ziyaret ederek şampiyonluk sözü verdiler.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda Nazilli’de Gezgin Spor Okulu’nda antrenörlük de yapan Gezgin kardeşler, taekwondo, jimnastik, kick box ve zumba dersleri de veren Ege ve Denizhan Gezgin isimli kardeşler, ilçede sporun gelişmesi için büyük çaba sarfediyorlar. Denizhan Gezgin ve Ege Gezgin kardeşler yaptıkları açıklamada, “13-17 Mart 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonasına katılıyoruz. Geçtiğimiz 13-17 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında büyük erkekler kategorisinde her ikimizde şampiyon olduk. Zor bir spor ama biz çok çalışıyoruz. İnşallah Ankara’dan şampiyonlukla döneceğiz” dediler.

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’de konuşmasında Gezgin kardeşlere başarılar diledi. Kaymakam Küçük, “Nazillili gençlerimizin spora olan ilgisi gerçekten örnek bir davranış. Gençlerimizi kahve köşelerinden ayırmak ve spora alıştırma için çaba sarfediyorlar. İlçemize çok sayıda kupa ve madalya getiren bu sporcularımızın Ankara’dan da madalya ile dönmelerini bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.