Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazillili kadınlar türbeleri ziyaret etti

GENEL 01.08.2018 - 14:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3094+ kez okundu.
 

Nazillili kadınlar türbeleri ziyaret etti

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle gezileri programı kapsamında Sümer ve Dumlupınar Mahalleleri’nde yaşayan kadınlar ilçedeki türbe ve şehitlikleri ziyaret etti.

AYDIN- Şeyh Muhammed Zühdi Uşşaki, Sinan Dede, Haccenbes Dede, Cinibis Harbi Şehidi Başı Kesik Halil, Evliya Cinibis Harbi Şehidi Asker Yüzbaşı Turgut Bey, Arap Dede ve Kestel Türbeleri ile Gaziler ve Şehitler Mezarlığı’nı ziyaret eden kadınlar, dua ederek Yasin-i Şerif okudu. Mahalle gezileri programı kapsamında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda türbe ziyaretleri düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’mizde her zaman geçmişimize sahip çıktık. Camilerimizi ve türbelerimizi aslında uygun olarak yeniledik. 350 yıllık geçmişiyle Nazilli'nin manevi ve kültürel değerlerinden biri olan ve yıl boyu yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen türbelerimiz bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu değerlere herkesin sahip çıkması lazım” ifadelerini kullandı. Geziye katılan hanımlardan Fatime Bacaksız, kadınlar adına Başkan Alıcık’a teşekkür ederek, “Bizim için çok güzel bir gezi oldu. Türbelerimizi ziyaret edip bol bol dua ettik. Başkanımız ilçemizdeki türbelerimizi yeniledi. Kestel Mahallemizde bulunan Muhammer Efendi Türbesi’ni vatandaşların ziyaret edebileceği bir duruma getirdi. Gerekli tüm düzenlemeleri yaptırdı. Allah kendisinden razı olsun. Tüm vatandaşların buralara gelip görmesi ve maneviyatını tatması gerekiyor. Herkesi türbelerimizi ziyarete davet ediyoruz” diye konuştu.
Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle gezileri programı kapsamında Sümer ve Dumlupınar Mahalleleri’nde yaşayan kadınlar ilçedeki türbe ve şehitlikleri ziyaret etti.

AYDIN- Şeyh Muhammed Zühdi Uşşaki, Sinan Dede, Haccenbes Dede, Cinibis Harbi Şehidi Başı Kesik Halil, Evliya Cinibis Harbi Şehidi Asker Yüzbaşı Turgut Bey, Arap Dede ve Kestel Türbeleri ile Gaziler ve Şehitler Mezarlığı’nı ziyaret eden kadınlar, dua ederek Yasin-i Şerif okudu.

Mahalle gezileri programı kapsamında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda türbe ziyaretleri düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’mizde her zaman geçmişimize sahip çıktık. Camilerimizi ve türbelerimizi aslında uygun olarak yeniledik. 350 yıllık geçmişiyle Nazilli'nin manevi ve kültürel değerlerinden biri olan ve yıl boyu yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen türbelerimiz bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu değerlere herkesin sahip çıkması lazım” ifadelerini kullandı.

Geziye katılan hanımlardan Fatime Bacaksız, kadınlar adına Başkan Alıcık’a teşekkür ederek, “Bizim için çok güzel bir gezi oldu. Türbelerimizi ziyaret edip bol bol dua ettik. Başkanımız ilçemizdeki türbelerimizi yeniledi. Kestel Mahallemizde bulunan Muhammer Efendi Türbesi’ni vatandaşların ziyaret edebileceği bir duruma getirdi. Gerekli tüm düzenlemeleri yaptırdı. Allah kendisinden razı olsun. Tüm vatandaşların buralara gelip görmesi ve maneviyatını tatması gerekiyor. Herkesi türbelerimizi ziyarete davet ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.