Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’den ‘askıda ekmek’ projesine destek

SİYASET 31.07.2018 - 20:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3928+ kez okundu.
 

Nazilli’den ‘askıda ekmek’ projesine destek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kısa süre önce öncülük edip, yüzde 15’lik zamma tepki ile başlattığı ‘askıda ekmek’ projesine destek verdi.

AYDIN- Başkan Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları, MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından başlatılan ‘askıda ekmek’ projesine destek mesajı verdi. İlçe genelinde yaklaşık 9 yıldır uyguladıkları askıda ekmek projesinin Nazilli’deki diğer ekmek satış noktalarında da faaliyete geçeceğini belirten Başkan Alıcık, “Bu geleneği Nazilli geneline yayacağız. Hem ekmek satış noktalarında, hem de fırınlarda uygulanacak. Karadeniz Pastanesi’nde zaten bu uygulama devam ediyordu. Türk Milleti’nin örf ve adetlerine uygun olarak bu geleneği yaşatacağız” ifadelerini kullandı. Askıda ekmek projesinin Türk örf ve adetlerini yaşatma noktasında büyük önem taşıdığına dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in ‘Komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir’ sözünden yola çıkılarak ‘askıda ekmek’ projesi Nazilli genelinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde günlük kullanacakları ekmeklerini ulaştırmayı amaçlıyoruz. Askıda ekmek, fakirlerimizi ve yardıma muhtaç kişileri korumak adına son derece önemli bir değerimiz. Bir ekmek kendinize alırken bir ekmek fakirlerimize alıyorsunuz. Liderimiz Devlet Bahçeli, yardımlaşma noktasında unutulmuş bir değerimizi toplumumuza hatırlatmış oldu. Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan askıda ekmek projesi ile ihtiyaç sahiplerinin kimden geldiğini bilmedikleri bir ikramla evlerine ekmek götürmeleri amaçlanmaktadır. Nazillili hemşerilerimizin de yardımlaşmak için projeye destek olmalarını istiyor ve bekliyoruz. Birlik ve beraberliğimize de bu yardımlaşma vesile olacaktır” diye konuştu. Vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağıran Ülkü Ocakları Nazilli Şube Başkanı Şükrü Irgat, “Sosyal sorumluluğu kendine bilinç edinen imkanı olan tüm vatandaşlarımızın da bu projeye destek vererek toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini sergileyeceğine ve Türk milletinin erdemini bir kere daha ortaya koyacağına inancımız tamdır” sözlerini kaydetti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kısa süre önce öncülük edip, yüzde 15’lik zamma tepki ile başlattığı ‘askıda ekmek’ projesine destek verdi.

AYDIN- Başkan Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları, MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından başlatılan ‘askıda ekmek’ projesine destek mesajı verdi.

İlçe genelinde yaklaşık 9 yıldır uyguladıkları askıda ekmek projesinin Nazilli’deki diğer ekmek satış noktalarında da faaliyete geçeceğini belirten Başkan Alıcık, “Bu geleneği Nazilli geneline yayacağız. Hem ekmek satış noktalarında, hem de fırınlarda uygulanacak. Karadeniz Pastanesi’nde zaten bu uygulama devam ediyordu. Türk Milleti’nin örf ve adetlerine uygun olarak bu geleneği yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Askıda ekmek projesinin Türk örf ve adetlerini yaşatma noktasında büyük önem taşıdığına dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in ‘Komşusu açken kendi tok yatan bizden değildir’ sözünden yola çıkılarak ‘askıda ekmek’ projesi Nazilli genelinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde günlük kullanacakları ekmeklerini ulaştırmayı amaçlıyoruz. Askıda ekmek, fakirlerimizi ve yardıma muhtaç kişileri korumak adına son derece önemli bir değerimiz. Bir ekmek kendinize alırken bir ekmek fakirlerimize alıyorsunuz. Liderimiz Devlet Bahçeli, yardımlaşma noktasında unutulmuş bir değerimizi toplumumuza hatırlatmış oldu. Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan askıda ekmek projesi ile ihtiyaç sahiplerinin kimden geldiğini bilmedikleri bir ikramla evlerine ekmek götürmeleri amaçlanmaktadır. Nazillili hemşerilerimizin de yardımlaşmak için projeye destek olmalarını istiyor ve bekliyoruz. Birlik ve beraberliğimize de bu yardımlaşma vesile olacaktır” diye konuştu.

Vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağıran Ülkü Ocakları Nazilli Şube Başkanı Şükrü Irgat, “Sosyal sorumluluğu kendine bilinç edinen imkanı olan tüm vatandaşlarımızın da bu projeye destek vererek toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini sergileyeceğine ve Türk milletinin erdemini bir kere daha ortaya koyacağına inancımız tamdır” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.