Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de yol yatırımları devam ediyor

GÜNCEL 22.12.2017 - 19:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2623+ kez okundu.
 

Nazilli’de yol yatırımları devam ediyor

Son 3 yılda yaklaşık 21 milyon lira harcayarak 820 bin metrekare yolun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiği belirtilen Nazilli Belediyesi’nin, yol atağını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN - Belediyeden edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri doğalgaz, elektrik telefon ve internet hattı döşeme işlemleri sırasında yolları deforme olan Turan Mahallesi 352 ve 356 sokakta yenileme çalışmalarına başladı. Doğalgaz, telefon, elektrik ve internet hattı döşeme işlemleri sırasında deforme olan yolların tümünün yenileceği müjdesini veren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, parke taşı döşeme işlemlerinin diğer mahallelerde de gerçekleştirileceğini belirtti. Son 3 yılda yaklaşık 21 milyon lira harcayarak 820 bin metrekare yolun bakım, onarım ve yenileme çalışmasına imza atan Başkan Alıcık, “Turan Mahallesi 352 ve 356 sokakta gerçekleştirdiğimiz yenileme ve bakım çalışmalarımız yaklaşık 1 hafta sürecek. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmaları çok kısa sürelerde tamamlamaya gayret ediyoruz. Hava şartları el verdikçe ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. İnşallah çalışmalarımızı bir haftalık süre içerisinde tamamlayarak yolu trafiğe açacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Son 3 yılda yaklaşık 21 milyon lira harcayarak 820 bin metrekare yolun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiği belirtilen Nazilli Belediyesi’nin, yol atağını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN - Belediyeden edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri doğalgaz, elektrik telefon ve internet hattı döşeme işlemleri sırasında yolları deforme olan Turan Mahallesi 352 ve 356 sokakta yenileme çalışmalarına başladı. Doğalgaz, telefon, elektrik ve internet hattı döşeme işlemleri sırasında deforme olan yolların tümünün yenileceği müjdesini veren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, parke taşı döşeme işlemlerinin diğer mahallelerde de gerçekleştirileceğini belirtti.

Son 3 yılda yaklaşık 21 milyon lira harcayarak 820 bin metrekare yolun bakım, onarım ve yenileme çalışmasına imza atan Başkan Alıcık, “Turan Mahallesi 352 ve 356 sokakta gerçekleştirdiğimiz yenileme ve bakım çalışmalarımız yaklaşık 1 hafta sürecek. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmaları çok kısa sürelerde tamamlamaya gayret ediyoruz. Hava şartları el verdikçe ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. İnşallah çalışmalarımızı bir haftalık süre içerisinde tamamlayarak yolu trafiğe açacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.