Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de Temmuz Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

GÜNCEL 10.07.2017 - 19:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3186+ kez okundu.
 

Nazilli’de Temmuz Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Nazilli Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

AYDIN- Belediye Başkanvekili Erkin Özbek’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda  “Nazilli Belediyespor tesislerinin isminin belirlenmesi” maddesi gündeme taşındı. Meclis üyelerinin oy çokluğuyla Nazilli Belediyespor Tesisleri’nin isminin Yıldırım Demirören olmasına karar verildi. Nazilli Belediye Meclisinin 2017 Temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı. Nazilli Belediyesi Meclis Solunda, Belediye Başkan vekili Erkin Özbek’in başkanlığında yapılan toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısının ilk gündem maddesinde bütçe içi işletme kurulması görüşülerek oybirliği ile kabul edilirken, Esat Ergüler Futbol Sahası’nın Nazilli belediyespor’a tahsis süreci görüşüldü. Bu süreç 15 yıl olarak oybirliği ile belirlendi. Meclis gündeminde yapımında son aşamalarına gelen Nazilli Belediye Spor Tesisleri’ne isim verilmesi görüşüldü. Meclis üyelerinin oy çokluğuyla Nazilli Belediyespor Tesisleri’nin isminin Yıldırım Demirören olmasına karar verildi. Toplantıda 2017 yılı yatırım programına ilave yapılması da oybirliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında İstasyon Meydanı’nda yer alan dükkânın kira süresinin uzatılması konusunda da görüşme yapıldı. Yapılan görüşme sonunda süreç konusunda uzlaşmaya varılamazken bu gündem maddesinin bir sonraki mecliste görüşülmesine oybirliği ile karar verildi. Karaçay Mahallesi 800 adadaki plan değişikliğine oybirliği ile kabul eden Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Mahallesi 496 Ada 32 Parseldeki plan değişikliği de görüşerek oybirliği ile kabul etti. Meclis toplantısının son gündem maddesinde, Pınarbaşı Mahallesi 2161 Ada 1 Parseldeki plan değişikliği de görüşülerek değişikliğin yapılmasına oybirliği ile karar verdi.
Nazilli Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

AYDIN- Belediye Başkanvekili Erkin Özbek’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda  “Nazilli Belediyespor tesislerinin isminin belirlenmesi” maddesi gündeme taşındı. Meclis üyelerinin oy çokluğuyla Nazilli Belediyespor Tesisleri’nin isminin Yıldırım Demirören olmasına karar verildi.

Nazilli Belediye Meclisinin 2017 Temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı. Nazilli Belediyesi Meclis Solunda, Belediye Başkan vekili Erkin Özbek’in başkanlığında yapılan toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısının ilk gündem maddesinde bütçe içi işletme kurulması görüşülerek oybirliği ile kabul edilirken, Esat Ergüler Futbol Sahası’nın Nazilli belediyespor’a tahsis süreci görüşüldü. Bu süreç 15 yıl olarak oybirliği ile belirlendi.

Meclis gündeminde yapımında son aşamalarına gelen Nazilli Belediye Spor Tesisleri’ne isim verilmesi görüşüldü. Meclis üyelerinin oy çokluğuyla Nazilli Belediyespor Tesisleri’nin isminin Yıldırım Demirören olmasına karar verildi. Toplantıda 2017 yılı yatırım programına ilave yapılması da oybirliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısında İstasyon Meydanı’nda yer alan dükkânın kira süresinin uzatılması konusunda da görüşme yapıldı. Yapılan görüşme sonunda süreç konusunda uzlaşmaya varılamazken bu gündem maddesinin bir sonraki mecliste görüşülmesine oybirliği ile karar verildi.

Karaçay Mahallesi 800 adadaki plan değişikliğine oybirliği ile kabul eden Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Mahallesi 496 Ada 32 Parseldeki plan değişikliği de görüşerek oybirliği ile kabul etti. Meclis toplantısının son gündem maddesinde, Pınarbaşı Mahallesi 2161 Ada 1 Parseldeki plan değişikliği de görüşülerek değişikliğin yapılmasına oybirliği ile karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.