Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de nikah salonu yenilendi

GÜNCEL 06.04.2017 - 12:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4079+ kez okundu.
 

Nazilli’de nikah salonu yenilendi

Nazilli’de nikah salonu yenilenmiş yüzü ile hizmete hazır

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından bakıma alınan Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi’ndeki nikâh salonu yenilenmiş hali ile hizmet vermeye başladı. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi’ndeki nikah salonunun mevcut mimarisini koruyarak sağlamlaştırma, yenileme ve düzenleme çalışmaları yaptı. Düğün sünnet ve cemiyet dönemlerinin yaşandığı en yoğun zamanlar gelmeden yenileme çalışmalarının yapıldığı nikah salonunda boya ve badanaları yapılarak bozuk yerleri tamir edildi. Mevcut zemin tamamen sökülerek yerine dekoratif granit taşları döşendi. Yapılan yenileme ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tadilat çalışmaları kapsamında yer döşemesinden nikah masasına kadar yenilenen Nikah salonunda görselliğin ön planda tutulduğunu ifade ederek, “Yıl içinde rutin olarak bakımı ve temizlik çalışmaları düzenli olarak yapılan Nikah salonumuzda genel bir bakım yaptık. Son olarak yapılan tadilat çalışmaları kapsamında salonun mevcut zemini tamamen sökülerek dekoratif granit taşları ile kaplandı. Salonun genel yapısı bozulmadan deforme olan kısımlarının tadilatları yapılarak, nikah töreninde kullanılmak üzere çok daha şık bir nikah masası ortama uygun olarak yenilendi. Nikah salonu yenilenmiş yüzü ile halkımızın hizmetine sunulmuştur” diye konuştu.
Nazilli’de nikah salonu yenilenmiş yüzü ile hizmete hazır

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından bakıma alınan Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi’ndeki nikâh salonu yenilenmiş hali ile hizmet vermeye başladı.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi’ndeki nikah salonunun mevcut mimarisini koruyarak sağlamlaştırma, yenileme ve düzenleme çalışmaları yaptı. Düğün sünnet ve cemiyet dönemlerinin yaşandığı en yoğun zamanlar gelmeden yenileme çalışmalarının yapıldığı nikah salonunda boya ve badanaları yapılarak bozuk yerleri tamir edildi. Mevcut zemin tamamen sökülerek yerine dekoratif granit taşları döşendi.

Yapılan yenileme ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tadilat çalışmaları kapsamında yer döşemesinden nikah masasına kadar yenilenen Nikah salonunda görselliğin ön planda tutulduğunu ifade ederek, “Yıl içinde rutin olarak bakımı ve temizlik çalışmaları düzenli olarak yapılan Nikah salonumuzda genel bir bakım yaptık. Son olarak yapılan tadilat çalışmaları kapsamında salonun mevcut zemini tamamen sökülerek dekoratif granit taşları ile kaplandı. Salonun genel yapısı bozulmadan deforme olan kısımlarının tadilatları yapılarak, nikah töreninde kullanılmak üzere çok daha şık bir nikah masası ortama uygun olarak yenilendi. Nikah salonu yenilenmiş yüzü ile halkımızın hizmetine sunulmuştur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.