Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Nazilli’de mezarlıklar düzenleniyor

EKONOMİ 28.06.2016 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3185+ kez okundu.
 

Nazilli’de mezarlıklar düzenleniyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nazilli’ye bağlı Bereketli Mahallesi’nin mezarlığı yeniden düzenleniyor.

Nazilli Belediyesi tarafından Bereketli Mahallesi’nin mevcut mezarlığında yenileme, düzenleme ve temizleme çalışmalarının yapıldığı bildirildi.  Yapılan çalışmalar kapsamında, mevcut mezarlık alanının hiç kullanılmamış kısımlarında, yeni defin alanları bordür taşları ile çevrilerek belirlenirken, gömü yerleri arasındaki yollara parke taşı kaplaması yapılıyor. Mezarlık içi, kurumuş yabani otlardan arındırılıp temizlenirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeşillendiriliyor. Görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren mahalle mezarlıklarını, uygun, şık bir görüntüye kavuşturmak adına çalışma başlattıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Kabristanlık içerisinde ve çevresinde yaptığımız düzenleme, temizleme ve bakım çalışmaları ile vatandaşımızın kabirlerini daha rahat ziyaret edebilmelerini sağlamak tek amacımız. Ayrıca da yapılan düzenleme çalışmaları ile genişletilen mezarlıklar daha uzun yıllar kullanılabilecek. Merkezdeki mezarlıklarımızın düzenine kavuşuncaya kadar tüm mahalle mezarlıklarında çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nazilli’ye bağlı Bereketli Mahallesi’nin mezarlığı yeniden düzenleniyor.

Nazilli Belediyesi tarafından Bereketli Mahallesi’nin mevcut mezarlığında yenileme, düzenleme ve temizleme çalışmalarının yapıldığı bildirildi. 

Yapılan çalışmalar kapsamında, mevcut mezarlık alanının hiç kullanılmamış kısımlarında, yeni defin alanları bordür taşları ile çevrilerek belirlenirken, gömü yerleri arasındaki yollara parke taşı kaplaması yapılıyor. Mezarlık içi, kurumuş yabani otlardan arındırılıp temizlenirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeşillendiriliyor.

Görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren mahalle mezarlıklarını, uygun, şık bir görüntüye kavuşturmak adına çalışma başlattıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Kabristanlık içerisinde ve çevresinde yaptığımız düzenleme, temizleme ve bakım çalışmaları ile vatandaşımızın kabirlerini daha rahat ziyaret edebilmelerini sağlamak tek amacımız. Ayrıca da yapılan düzenleme çalışmaları ile genişletilen mezarlıklar daha uzun yıllar kullanılabilecek. Merkezdeki mezarlıklarımızın düzenine kavuşuncaya kadar tüm mahalle mezarlıklarında çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.